GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγραψε ιστορία Τούρκος κολυμβητής!

Ιστορία "έγραψε" ο Τούρκος κολυμβητής, Ντεριά Μπουγιουκουντσού, ο οποίος έλαβε μέρος...

Ιστορία "έγραψε" ο Τούρκος κολυμβητής, Ντεριά Μπουγιουκουντσού, ο οποίος έλαβε μέρος...για έκτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο 36χρονος αθλητής μετείχε σήμερα στα προκριματικά των 200μ. ύπτιο, όπου τερμάτισε πρώτος στην πρώτη προκριματική σειρά με επίδοση 2:01.68 (κατετάγη 33ος).
Ο Μπουγιουκουντσού έκανε ντεμπούτο στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού το 1992 στη Βαρκελώνη, ενώ από τότε δίνει διαρκώς το "παρών" σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποια σπουδαία διάκριση.

Πηγή: sport24

1 σχόλιο

  1. Ποια είναι η διαφορά του μεγάλου αθλητή από την κατίνα, τον ψωρομαγκάκο του κώλου...

    Όταν η Μπουκουβάλα αποκλείστηκε βγήκε να πει ότι την αδίκησαν οι διαιτητές και την δάγκωσε η Κουβανέζα. Αργότερα ανασκεύασε εν μέρει αλλά έδειξε την ελληνική μιζέρια: Μας κυνηγάνε οι ξένοι, μας αδικούν, μας ζηλεύουν, μας κάνουν μας δείχνουν, ενώ εμείς τα κάνουμε όλα σωστά...

    Οταν αποκλείστηκε από τον τελικό ο Ηλιάδης.
    Στη Γεωργία όμως που μεγάλωσε (ακόμα και στη Γεωργία!!) του έμαθαν ότι για τις επιδόσεις του είναι αυτός υπεύθυνος και καμιά φορά μπορεί ο άλλος να είναι καλύτερος, κάτι που οι πατριώτες του κώλου δεν μπορούν να καταλάβουν και βλέπουν παντού φαντάσματα.

    Έτσι ο Ηλιάδης μετά το τέλος του αγώνα είπε: "Δίκαιη η νίκη του Ρώσου, έπαιρνε πιο σωστές θέσεις από μένα, έπαιξε πιο έξυπνα". Τελεία και παύλα... ούτε με αδίκησαν οι διαιτητές, ούτε με δάγκωνε ο Ρώσος, ούτε με πόναγε ο κώλος μου!!


    Βίντεο- Ηλιάδης: "Στο Θεό, στους Έλληνες και στα παιδιά μου".

    Ο Ηλίας Ηλιάδης, μετά τη νίκη του επί του Βραζιλιάνου Καμίλο και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αδυνατούσε να... μιλήσει. Ήταν τόσο χαρούμενος που με δυσκολία άρθρωσε δύο λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση