GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω» φέρεται να έχει πει ο Σαμαράς!

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει αύριο κυριακάτικη εφημερίδα «Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω…» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, ...


Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει αύριο κυριακάτικη εφημερίδα
«Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω…» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τι λέει ο Πρωθυπουργός σε στενούς συνεργάτες του.

11 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 8 στους 10 Έλληνες που πήραν τις φορολογικές δηλώσεις και ακούνε και για άλλα μέτρα 12 δισ. ευρώ, θέλουν επιστροφή στη δραχμή και κήρυξη στάσης πληρωμών.

    Σε κάθε κάλπη Σύριζα και Χρυσή Αυγή θα παίρνουν τα 40% για πλάκα. Δεν θα τολμά να κυκλοφορεί κανείς βουλευτής και συνδικαλιστής των 3 κομμάτων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PESTE, MAZI ME TON BAGGELAKH, SE KANA PHGADI... NA EINAI MEGALON DIASTASEON MONO...

    PROSKYNA THN MERKEL, RAGIA PROTHIPOYRGE.TZAMPA MAGKAS...3 XRONIA TO EPAIZE EPANASTATHS KAI TORA SOYZA TO ALOGAKI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν χάσει κάθε πολιτικό αισθητήριο στη Ν.Δ. Πιάνονται από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και νομίζουν ότι καταγράφουν πολιτικά κέρδη, με το να παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως το κόμμα της δραχμής..
    Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα πιά: "Εδώ που φτάσαμε, το καλύτερο είναι να χρεοκοπήσει η χώρα και να επιστρέψουμε στη δραχμή. Το ευρώ δεν είναι ταμπού". Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπεται να μιλήσει για επιστροφή στη δραχμή. Το αν βγεί κερδισμένος ή ζημιωμένος από αυτό, θα το δείξει ο χρόνος.
    Αυτή τη φρασεολογία ...
    την λοιδωρεί η Ν.Δ. με κορώνες για το "κόμμα της δραχμής" και το "κόμμα της χρεοκοπίας".

    Έκαναν καμιά έρευνα κοινής γνώμης στη Συγγρού και είδαν ότι ο κόσμος τρομάζει από το ενδεχόμενο της ασύντακτης χρεοκοπίας ή το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή;

    Πιστεύουν ότι ο κόσμος αποδέχεται την ιδέα, ότι θα μειώνονται συνεχώς τα εισοδήματά του από τη μιά κι από την άλλη θα αυξάνονται συνεχώς τα χαράτσια, για χρόνια, μόνο και μόνο για να παραμείνουμε στο ευρώ;
    Την έξοδο του Μεσολογγίου την έχουν μελετήσει στη Συγγρού;
    Ξέχασαν ότι όταν οι Μεσολογγίτες συζητούσαν για το τι πρέπει να κάνουν, δεν βρέθηκε σχεδόν κανείς, που να υποστηρίξει ότι έπρεπε να παραμείνουν κι άλλο μέσα, περιμένοντας βοήθεια, αλλά να βγουν από την πόλη, αν και γνώριζαν ότι θα τους πετσοκόψουν οι Τούρκοι, σχεδόν όλους;
    Δεν γνωρίζουν στη Ν.Δ. τι προτίμησαν τελικά οι απελπισμένοι πολιορκημένοι ;

    "Έτσι κι αλλιώς πεθαίνουμε κάθε μέρα εγκλωβισμένοι, ας βγούμε κι όποιος σωθεί. Λογικά, θα πεθάνουμε όλοι, αλλά τουλάχιστον θα πεθάνουμε μια φορά, αντί να να πεθαίνουμε κάθε μέρα", ήταν η απόφασή τους.

    Λέει κάτι στην κυβέρνηση αυτή η ιστορία; Μπορεί κανείς στη Ν.Δ. να καταλάβει την ψυχολογία του πολιορκημένου από τα συνεχή μέτρα ;
    Γιατί, το μόνο που καταφέρνουν οι κυβερνήσεις είναι να παίρνουν μέτρα που μειώνουν το εισόδημα και αυξάνουν τη φορολογία των έντιμων.
    Για τα άλλα, (πάταξη γραφειοκρατίας, ανάπτυξη, διαρθρωτικές αλλαγές), απλά συζητούν και κάνουν ΠΑΝΤΑ μια τρύπα στο νερό, αδυνατώντας να κάνουν το παραμικρό. Και δεν θα καταφέρουν να κάνουν κάτι, ποτέ. Ποτέ.

    http://taxalia.blogspot.com/2012/08/blog-post_743.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΠΆΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΆ...

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΕ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΑΛΙ!!!! ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!Η ΜΗΠΩΣ ΗΘΛΕΣ 18 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥΤΣΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γίνετε άλλο. Όσοι έκλεψαν το δημόσιο να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να τους κατασχεθούν τα κλεμμένα.
    Δεν πάει άλλο να πληρώνουμε τα γαμησάτικα του κάθε ξεβράκωτου πολιτικού που λεηλάτησε το δημόσιο.
    Καταχρέωσαν τον τόπο με τα θαλασσοδάνεια, δεν πληρώνονται αυτά τα χρέει.
    Να γίνει η αρχή από τον ξεβράκωτο Τσοχαντζόπουλο που πλούτισε κλέβοντας το δημόσιο και δεν τολμούν να του κατασχέσουν τα κλεμμένα.
    Επιτέλους κύριοι Δικαστές βγάλτε τις πιτζάμες σας και αρχίστε δουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγέλα κουράδα Βενιζέλε. Έχει δίκαιο ο 8.16, αλλά με τον νόμο της ατιμωρησίας σου των πρόστυχων πολιτικών έδεσες τα χέρια της Δικαιοσύνης.
    Παραιτήσου κουράδα που φρόντισες για την ατιμωρησία όσων λεηλάτησαν το Δημόσιο, παριατήσου κουράδα. Θέλεις και αρχηγία στο ΠΑΣ....ΣΟΚ βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΘΡΩΠΙΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟ !!!!!!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    http://www.youtube.com/watch?v=ga1fHfOwhbg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prosekse mi klaseis
    re
    kollegioflore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση