GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοούνται επτά Καμερουνέζοι αθλητές...

Επτά αθλητές του Καμερούν έχουν εξαφανιστεί όντας στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πληροφορία που αρχικά κυκλοφόρησε σαν φ...

Επτά αθλητές του Καμερούν έχουν εξαφανιστεί όντας στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πληροφορία που αρχικά κυκλοφόρησε σαν φήμη επιβεβαιώνεται και από τους υπεύθυνους της ολυμπιακής αποστολής της χώρας, ενώ όπως ακούγεται κατέφυγαν σε χώρες της Ευρώπης για οικονομικούς λόγους.
Πρόκειται για πέντε πυγμάχους, έναν κολυμβητή κι έναν ποδοσφαιριστή.
Οι αγνοούμενοι είναι οι πυγμάχοι Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεβολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντουό και Σερζ Αμπομό, που αποκλείστηκαν από τους αγώνες της κατηγορίας τους και εξαφανίστηκαν από το ολυμπιακό χωριό την Κυριακή.
Πρώτα χάθηκαν τα ίχνη της Ντρουσίλε Ενγκάκο, αναπληρωματικής τερματοφύλακα της ομάδας του Καμερούν, ενώ λίγες μέρες μετά άρχισε να αγνοείται και ο κολυμβητής Πολ Εκάν Εντίνγκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση