GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τῖ μας είπε ο Ευ. Βενιζέλος...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Ακούγοντας πριν λίγο τις δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ απ᾽ την Ιπποκράτους , για το μενού της σ...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Ακούγοντας πριν λίγο τις δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ απ᾽ την Ιπποκράτους, για το μενού της σύσκεψης του "3μελούς Διευθυντηρίου που ασκεί χρέη κυβέρνησης" (περιγραφή χαρακτηριστική του περιρρέοντος κλίματος που καθρεφτίζει απόλυτα το ό,τι αποπνέει το ιδιόμορφο αυτό κυβερνητικό μόρφωμα, που ανήκει σε έναν κατά τα λοιπά κυβερνητικό βουλευτή, τον Ανδρέα Λοβέρδο), αρχικά σκέφτηκα ότι ο κ. Βενιζέλος έσπευσε να εκμεταλλευτεί την συνήθη επικοινωνιακή αδράνεια και να πιστωθεί ό,τι θετικό θα περιλαμβάνει το πακέτο μέτρο των 11 δισ. ευρώ. Η συνέχεια, όμως, του λόγου του και κυρίως το ύφος του κ. Βενιζέλου, διέψευσε την πρόωρη κρίση μου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μοιάζει να σπεύδει να κρατήσει το ρόλο του καλού, μεταξύ των 3 συσκεπτόμενων πολιτικών αρχηγών για το ζοφερό αύριο. Εκείνου του εμπροσθοβαρή πολιτικού, που είχε την καλή πρόθεση να διασώσει την τιμή των προεκλογικών δεσμεύσεων των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων, αλλά ο κ. Σαμαράς είναι ο εν τυφλώ πρόθυμος, που δεν διαπραγματεύεται ούτε στο ελάχιστο κι είναι έτοιμος να λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί τώρα για την τροϊκανή έξωθεν καλή μαρτυρία και την επιβράδυνση του τελικού χτυπήματος θανάτου της ελληνικής οικονομίας. Όπως, σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, ο Πρωθυπουργός φέρει την τελική ευθύνη των χειρισμών και λόγω ανάγκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστεί να αποδεχθεί τα νέα μέτρα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι αυτά που έρχονται εντώς της καλοκαιρινής, διαχρονικής ραστώνης είναι βαριά και ασήκωτα.
Όπως εύστοχα σημείωσε η Μ.Τ. σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης, "Ο Putnam (2002) σημειώνει ότι η κουλτούρα της εμπιστοσύνης επιτρέπει ουσιαστικά την υλοποίηση σχεδιασμών, οι οποίοι θα ήταν αδύνατοι σε μια κοινωνία όπου υπάρχει κυριαρχία της αμοιβαίας καχυποψίας... Όταν στην χώρα μας όλοι είναι καχύποπτοι με όλους και ειδικά οι κυβερνητικοί εταίροι, ποιοι σχεδιασμοί ακριβώς θα τεθούν και πως θα επιτύχουν;".
O Ευ. Βενιζέλος σήμερα, υπογράμμισε την καχυποψία που διακατέχει όσους προθύμως ανέλαβαν τη διάσωση της χώρας, επιβεβαιώνοντας το κακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Μίλησε για μια εντελώς διαφορετική στρατηγική που πρότεινε, αλλά θα σεβαστεί την ισχύ και την επιλογή του πρώτου ανδρός.
Προβλέπω, ο κ. Σαμαράς να στρέφεται πάλι για βοήθεια στην εορτάζουσα Παναγιά...

5 σχόλια

  1. Ρόμπα πάλι οι ΑΕροψεκασμένοι..
    Καμμένος-Μαρκόπουλος: Ναι σε όλα στο νόμο Διαμαντοπούλου.

    Ρόμπα έκανε πριν από λίγο στη Βουλή τους ΑΕροψεκασμένους ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα ο Βορίδης να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια.

    Αιτία η πρόθεση των ΑΕ να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τις αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου με σκοπό να μην τις ψηφίσουν οι ΠΑΣΟΚοι και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Σαμαρά. Φυσικά ο Άδωνις τους θύμισε ότι Καμμένος και Μαρκόπουλος...

    ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στο νόμο Διαμαντοπούλου και τους έστειλε αδιάβαστους.

    Την τιμή των ΑΕροψεκασμένων ανέλαβε να σώσει ο ΠΑΣΟΚος Μαριάς που αποκάλεσε τον Γεωργιάδη κολοτούμπα επειδή έφυγε από το ΛΑΟΣ και πήγε στη ΝΔ... Φυσικά ο Άδωνις του θύμισε ότι αυτός ξεκίνησε από το ΚΚΕ μ-λ για να καταλήξει μέσω ΠΑΣΟΚ στους ΑΕροψεκασμένους, οπότε δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο "κομανέντι με μούσι".

    σχολιανό..

    Ο αρχηγός Πάνος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κοινός πολιτικός αρχηγός και οι ΑΕ ως κοινοί Έλληνες. Είναι super και οι μόνοι που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.
    Και όταν έρθει η ώρα θα στείλουν στη φυλακή (το λιγότερο γιατί σκέπτονται να κρεμάσουν μερικούς για παραδειγματισμό) τους προδότες δηλαδή όσους δεν ψηφίσουν ΑΕ.
    Με βάση αυτά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν γίνονται ρόμπες , κάνουν κολοτούμπες κλπ γιατί αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς.

    Δοξάστε τους (και στείλτε τους σε κανένα ψυχίατρο, δεν κάνει να τους αφήνουμε να υποφέρουν έτσι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βίντεο: Ακόμα κλαίει ο ΠΑΣΟΚος ΑΕροψεκασμένος Μαριάς
    μετά την ξεφτίλα από τον Άδωνι...

    κι ο Βορίδης ακόμα γελάει με το πως..

    Τι τις θέλετε τις κολοτούμπες ρε ΑΕροψεκασμένοι, αφού έχετε ειδικότητα σε αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΑ.ΕΛΛΕΙΠΟΒΑΡΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βίντεο: Ακόμα κλαίει ο ΠΑΣΟΚος ΑΕροψεκασμένος Μαριάς
    μετά την ξεφτίλα από τον Άδωνι...

    κι ο Βορίδης ακόμα γελάει με το πως..

    Τι τις θέλετε τις κολοτούμπες ρε ΑΕροψεκασμένοι, αφού έχετε ειδικότητα σε αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    "ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ,ΛΕΕΙ ,ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ"

    ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ , ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ;


    ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ;



    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΕΧΕΙΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;


    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση