GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταγωνιστής στο "Νησί" κατέληξε στο νοσοκομείο-Δεν είχε γάλα για τα παιδιά του (ΦΩΤΟ)

Δραματικές στιγμές περνάει ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως ταβερνιάρης στο Νησί. Ο...

Δραματικές στιγμές περνάει ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως ταβερνιάρης στο Νησί. Ο...Γρηγόρης Ορφανουδάκης κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού λιποθύμησε μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η προσπάθειά του να μην επιβαρύνει με αυτά την οικογένεια του, είχαν ως αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ενώ έκανε baby sitting στον 2,5 ετών γιο του και την 4χρονη κόρη του. «Ζήτησα τη βοήθεια των γειτόνων μου, για να κρατήσουν τα παιδιά μέχρι να επιστρέψει η γυναίκα μου από τη δουλειά της. Στο ΕΚΑΒ είπα: "Κανονίστε τι θα κάνετε, ελάτε να με πάρετε γιατί είμαι μόνος με δυο ανήλικα παιδιά στο σπίτι. Προτού καταρρεύσω, ένιωσα την πίεσή μου να ανεβαίνει στα ύψη, την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά και το κεφάλι μου να σπάει. Ξάπλωσα στον καναπέ. Η κορούλα μου ήρθε κοντά και μου κράτησε το χέρι και μου φώναζε: "Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά". Και ο μικρός γιος μου από το σοκ που υπέστη έβαλε τα κλάματα».
Έτσι περιγράφει ο "Παυλής" του Νησιού την περιπέτειά του στην Epresso, που τον οδήγησαν στον Ευαγγελισμό. Μετά από δυο μήνες εξετάσεων οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι «Δεν πάσχω από τη στεφανιαία νόσο, αλλά από αρτηριακή υπέρταση, που είναι προϊόν όλων αυτών που υπέστην. Γιατι όλο αυτό τον καιρό δεχόμουν πιέσεις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Οι εταιρείες πλέον δεν μας πληρώνουν και πολλές φορές με φθάνουν στο σημείο να μην μπορώ να πάρω ούτε γάλα στα παιδιά μου. Ολα αυτά με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα». Ενώ, κατανοώντας πόσοι ακόμη συνάνθρωποί μας περνάνε εξίσου δύσκολες καταστάσεις, συμπληρώνει «Δεν θέλω να φανώ ότι είμαι ο μόνος κακομοίρης σε αυτή τη χώρα, απλώς τυχαίνει να μοιράζομαι την περιπέτειά μου με τον κόσμο λόγω της δουλειάς μου. Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι πολλές οικογένειες περνάνε πολύ χειρότερα από εμένα και στεναχωριέμαι». Το μόνο θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο Ορφανουδάκης κατάφερε να σώσει το σπίτι που απειλούσαν να του κατάσχουν οι Γερμανοί, διότι χρωστούσε το 50% από το παράβολο για τη δικάσιμο που είχε κάνει στους Γερμανούς σχετικά με μια διαφήμιση ελληνικού ούζου στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση