GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός λειτουργίας ο δικτυακός τόπος ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα o δικτυακός τόπος diavgeia.gov.gr όπου αναρτώνται οι πράξεις των κυβερνητικών και ...

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα o δικτυακός τόπος diavgeia.gov.gr όπου αναρτώνται οι πράξεις των κυβερνητικών και διοικητικών οργάνων.
Όπως έγινε επισήμως γνωστό, το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί λόγω βλάβης στα κυκλώματα οπτικών ινών στο δίκτυο του ΟΤΕ που συνδέουν το υπολογιστικό κέντρο.

1 σχόλιο

  1. Η ΝΔ διαγράφει τον Νικολόπουλο, που της έδωσε μεγάλα ποσοστά στην Αττικη και στην Πάτρα και την έβγαλε πρώτο κόμμα. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για χιλιάδες στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ για να παραιτηθούν και να φύγουν από τα κόμματά τους που τους εξαπάτησαν, αφού η επαναδιαπραγμάτευση είναι έωλη.

    Οι άντρες που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους παραιτούνται. Καλούνται οι βουλευτές των 3 κομμάτων, μπροστά στο αίσχος της μη επαναδιαπραγμάτευσης, να ανεξαρτητοποιηθούν και να ρίξουν την νέα κατοχική κυβέρνηση του ψεύδους ! Παραιτηθείτε από μέλη και στελέχη των 3 κομμάτων. Στείλτε επιστολές διαμαρτυρίας στα 3 κόμματα και στους βουλευτές σας. Θα πέσουν πριν τον Οκτώβριο,αν δεν σταθούν στο ύψος τους.
    Τεράστια ποσοστά θα πάρει ο Τσίπρας και η Χ.Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση