GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο τέλμα της ατιμωρησίας...

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΝΑ πληρώσουν και να τιμωρηθούν οι «μεγάλοι». Συνηθισμένη φράση, κλασική αλλά και επίκαιρη, σχήμα λόγου και σε λόγια ...

Του Θανάση Νικολαΐδη.

ΝΑ πληρώσουν και να τιμωρηθούν οι «μεγάλοι». Συνηθισμένη φράση, κλασική αλλά και επίκαιρη, σχήμα λόγου και σε λόγια να βρισκόμαστε. Πιάσ’ τους, λοιπόν, και βγάλε το άχτι σου. Με το σύστημα που ΟΛΟΙ φτιάξαμε και συντηρούμε και με τον τρόμο που μας πιάνει μπροστά στην αλήθεια.
ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ τη συνέλευση των…ποντικιών πάνω στο πρόβλημα της γάτας και την απόφασή τους: Της κρεμάμε ένα κουδούνι στο λαιμό κι άντε να μας πιάσει. Φωνές, χειροκροτήματα για την ιδέα κι ήταν τόσο απλό…Και στη συνέχεια; Άντε να βρεθεί αυτός που θα της κρεμάσει το κουδούνι…!
ΧΩΡΙΣ θυσίες δεν νοείται αγώνας κι εμείς διαλέξαμε τα εύκολα. Καταδικάζουμε «λόγοις» και «έργοις» ξεπερνάμε τον αντίπαλο. Αναλογικά κι όσο μπορούμε. Κι αν το πεδίο δράσης διευρυνθεί, δεν μας πολυνοιάζει που ξεπεράσαμε τα όρια. Είναι θέμα ευκαιριών όπως την αντιλαμβάνεται ο κάθε σύγχρονος έλληνας της κονόμας. Και, βέβαια, μην αρχίσουμε τα «δεν είμαστε όλοι», γιατί π.χ. το σκουπιδαριό στους δρόμους απεικονίζει τον μέσο έλληνα-συνισταμένη του πολιτισμένου και του κάφρου.
ΜΟΥ το’ πε, το πρωί, φίλος…λαζογερμανός. Συνέβη «τω καιρώ εκείνω» στη Γερμανία. Τι έκανε συστηματικά κάποιος Μιχάλης; Πορεύονταν για το εργοστάσιο με τα δυο χέρια πίσω του, σαν κάτι να κρατούσε. Μόλις πλησίαζε στο «βολικό» σημείο, πετούσε τη νάιλον σακούλα του με τα σκουπίδια, κάτω απ’ το γεφυράκι. Το(ν) επεσήμαναν, το κατήγγειλαν, τον παρακολούθησε η Αστυνομία, τον έπιασε στα πράσα και με διαδικασίες συνοπτικές τον…συμμόρφωσαν. Πώς; Με την ποινή που εντυπωσιάζει εξόχως, προβληματίζει και μας διχάζει τους…πονόψυχους έλληνες. Δυο χιλιάδες μάρκα το πρόστιμο, τις βαλίτσες σας «Χερ Μιχάλης» και…χαίρε. Την άλλη μέρα στην Ελλάδα! Το’ μαθαν οι άλλοι και συνέχισαν τη δουλειά τους, πιο…αρνάκια εκεί και, με τη μαγκιά νεκραναστημένη εδώ. Στην Ελλάδα της δημόσιας (αν)αιδούς για το σκουπιδαριό των δρόμων μας.
ΔΗΘΕΝ ποινές για αμαρτήματα. Στα μαλακά ο δημόσιος «λειτουργός» που αμάρτησε και καθαρίζουν για πάρτη του. Οι νόμοι και ο συνδικαλισμός, ο βουλευτής και οι όμοιοί του. Τον πιάνεις να κλέβει και το αρνείται μέχρι θανάτου πως το χέρι της κλεψιάς είναι το δικό του, απαιτώντας «βιολογική» απόδειξη(!). Τα πειθαρχικά τους αθωώνουν τον «συνάδελφο», αυτός/αυτή παραμένει στο πόστο του μέχρι το πράμα να χαθεί στο τέλμα και να ξεχαστεί, ο μισθός τρέχει, η προαγωγή ακωλύτως και το κεφάλι ψηλά… Έτσι, βέβαια, δουλειά δεν γίνεται και ο πολιτισμός δεν έρχεται.
ΕΙΔΑΜΕ…αισιόδοξα πως στήνονται δίκες για παράνομες συντάξεις. Να το δούμε κι ας μην το πιστέψουμε, στην Ελλάδα των «αθώων» Βατοπεδινών και των «αποτελματωμένων» Άκηδων, με τα κιτρινισμένα ξόμπλια των Τσουκάτων και των Μαντέληδων.
ΛΕΣ να τ’ αλλάξει η ανάγκη ό,τι δεν άλλαξε η ατιμωρησία, στις δεκαετίες της (συνολικής) πολιτικής μαλθακότητας του λαού μας, που αξίζει καλύτερη τύχη;

6 σχόλια

  1. Το κράτος παίρνει μπροστά: Εντολή εισαγγελέα στο ΣΔΟΕ για έρευνα μεγαλοκαταθετών που δεν υπέβαλαν δήλωση.

    Προκαταρκτική εξέταση για 425 μεγαλοστελέχη τραπεζών που δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και για 1.727 πρόσωπα που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό, οι οποίες συνολικά υπερβαίνουν τα τρία δισ. ευρώ, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

    Την έρευνα θα πραγματοποιήσει το ΣΔΟΕ που καλείται να διενεργήσει ενδελεχή φορολογικό έλεγχο για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα για όλα τα παραπάνω πρόσωπα, καθώς και να εντοπίσει εκείνους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα που διατηρούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί κανείς γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βρούτσης έβαλε λουκέτο στο ξενοδοχείο της Πάρου που δούλευε ο Πακιστανός βιαστής!!

    [Θα πει κανας πατριώτης του κώλου ένα ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ;;;

    Για πρώτη φορά υπουργός εφαρμόζει το νόμο 4052/2012 που προβλέπει κυρώσεις σε επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες!

    Έτσι μετά από απόφαση του Υπ. Εργασίας Γιάννη Βρούτση κλείνουν προσωρινά σε πρώτη φάση, το Ξενοδοχείο που απασχολούσε το λαθραίο ζώο που κτύπησε και βίασε τη 15χρονη και ένα εστιατόριο (Μπαρμπαρόσα) στην Πάρο, επειδή από τον έλεγχο των υπηρεσιών του Υπ. Εργασίας προέκυψε ότι απασχολούσαν λαθρομετανάστες.

    Προσέξτε!!
    Δεν κλείνουν επειδή απασχολούσαν ανασφάλιστους, αλλά επειδή απασχολούσαν λαθρομετανάστες]

    Σε κλείσιμο επιχειρήσεων (από λίγες ήμερες έως οριστικό λουκέτο) προχωρεί το υπουργείο Εργασίας, εφαρμόζοντας τις νέες αυστηρές ποινές που προβλέπει η υπουργική απόφαση όταν οι επιθεωρητές του ΣΕΠΕ και οι ελεγκτές του ΙΚΑ εντοπίζουν αδήλωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

    Η αρχή έγινε από το ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, όπου εργαζόταν ο Πακιστανός βιαστής της 15χρονης, το όποιο θα κλείσει για πέντε ημέρες καθώς ο έλεγχος έδειξε ότι απασχολεί αδήλωτους εργαζόμενους.

    Επίσης, με την ποινή του κλεισίματος ολίγων ημερών θα τιμωρηθεί επιχειρηματίας της ίδιας περιοχής που διατηρούσε ουζερί και απασχολούσε ανασφάλιστους εργαζόμενους.


    Kαλή αρχή.

    Να αγιάσει η μάνα του και ο πατέρας του!!!
    Καλά τους έκανες...
    Σαμαράς για να ΑΕΡΧΙΣΕΙ να ξεβρωμίσει ο τόπος ρε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληρώνουμε με 14 δις, 1740 μεγαλοφοροφυγάδες!

    Όσα ζητούν από τους συνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους με τα νέα σκληρά μέτρα, τα οφείλουν 1740 μεγαλοοφειλέτες και το Ελληνικό Δημόσιο, χρόνια τώρα, «ντρέπεται» να τους τα ζητήσει, γιατί πάντα έχουν «μπάρμπα στην Κυβέρνηση». Πάρτε ένα παράδειγμα με την περίπτωση του κ. Νίκου Δασκαλαντωνάκη που χρωστάει μισό δις στο Ελληνικό Δημόσιο και δεν τον ενοχλεί κανείς ενώ έχει πλούσια ακίνητη περιουσία.

    Κατά σύμπτωση ο κύριος αυτός είναι πεθερός υπουργού του ΠΑΣΟΚ... και οι υπόλοιποι κάπως έτσι ξεφεύγουν από την τσιμπίδα του νόμου.

    Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην βουλευτού και διακεκριμένης δικηγορου, κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ.

    Αποκαλύπτει τι παιχνίδια παίχτηκαν και μέσα στο Κοινοβούλιο για να μη θιγούν οι μεγαλοοφειλέτες που υπολογίζεται ότι χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 15 δις. Η κ. Βόζεμπεργκ είναι προσεκτική στις εκφράσεις της αλλά λέει πολλά...

    Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

    Πόσοι είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη λίστα;

    Είναι 1740 φυσικά πρόσωπα, αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πρόκειται για οφειλέτες οι οποίοι δεν έχουν πτωχεύσει, δηλαδή για επιχειρηματίες οικονομικά δραστήριους.

    Το περίεργο είναι ότι από τον τότε υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελο Βενιζέλο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα, στη συνέχεια άλλαξε η απόφαση αναρτήθηκαν στη Βουλή με δικαίωμα στους βουλευτές μόνο να τα δουν χωρίς να μπορούν να πάρουν αντίγραφο, ούτε να μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις...

    Και να σας πω και κάτι άλλο; Ήδη την Κυριακή που μας πέρασε ήρθε στη δημοσιότητα ότι 1727 μεγαλοκαταθέτες έβγαλαν στο εξωτερικό παραμονές των εκλογών, δηλαδή τώρα το Μάιο του 2012, 3 δις !

    Ανεξάρτητα αν ήταν νόμιμη αυτή η εξαγωγή, το υπουργείο Οικονομικών ήλεγξε αυτά τα χρήματα των 1727 καταθετών αν ήταν νόμιμα αποκτημένα, αν έχουν φορολογηθεί, το πόθεν έσχες αυτών των χρημάτων;; Θα πρέπει στην κοινή γνώμη επιτέλους να δοθεί μια εξήγηση... Το κράτος πρέπει να συγκεντρωθεί. Να υπάρξει ένα οικονομικό νοικοκύρεμα για να μην αντιδρούν οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται πάλι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και οποίοι δεν έχουν!

    Πόσα είναι περίπου τα χρήματα που οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο;

    Αν σκεφτείτε ότι ήταν 1740 και ο μικρότερος οφειλέτης είχε 1.000.000 οφειλή... Με έναν γρήγορο υπολογισμό θα καταλάβετε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό...

    Γιατί δεν σας παρέδωσαν τη λίστα έτσι ώστε να τη μελετήσετε;

    Υπήρξε απόφαση ότι δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ούτε αντίγραφο, ούτε να κρατήσουμε σημειώσεις όπως σας είπα και προηγουμένως. Υπήρξε πολιτική απόφαση.
    Και βεβαίως εδώ πρέπει να πω, ότι η επίκληση που υπήρξε κάποια στιγμή ότι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει... αυτό δεν είναι ακριβές.



    ΤΑ ΧΡΥΣΆ ΑΥΓΆ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ; ΤΑ ΚΛΩΣΟΎΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ!!!! ΕΕΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προστατεύει άλλα μεγέθη. Υπάρχει νόμος σύμφωνα με τον οποίο, οφειλέτες των οποίων η οφειλή προς το Δημόσιο, βεβαιωμένη, υπερβαίνει το ποσό των 170,000 ευρώ, η πολιτεία έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί το όνομα.

    Εκτός από τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος αναφέρεται στη λίστα, έτσι δεν είναι κ. Βόζεμπεργκ, υπάρχουν άλλοι με μεγάλα ποσά;

    Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μεταξύ των 1740 υπάρχουν αρκετοί με μεγάλα χρηματικά ποσά... Πολύ μεγάλα.

    Αυτό όμως που ενδιαφέρει και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει από την Κυβέρνηση, είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι ενέργειες έχουν γίνει εναντίον αυτών των προσώπων. Αν έχουν δεσμευθεί ακίνητα, αν έχει ελεγχθεί για τις οφειλές αυτές το πόθεν έσχες κτλ.

    Οι οφειλέτες αυτοί είναι πτωχευμένοι ή ζωντανοί οικονομικά και μπορούν να πληρώσουν;

    Η συντριπτική πλειονότητα είναι υγιείς επιχειρηματίες. Αλλά και ένας να είναι υγιής και να οφείλει τόσα μεγάλα ποσά και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, το πολιτικό προσωπικό για να δείχνει αξιόπιστο θα πρέπει να δώσει στην κοινή γνώμη πληροφορίες για το πώς ενήργησε εναντίον αυτού του προσώπου.

    Όταν μιλάμε δε για έναν κατάλογο 1700 προσώπων, ο πολίτης κατά του οποίου επιβάλλονται σκληρά μέτρα αγανακτεί όταν ακούει τέτοια φαινόμενα.

    ΤΑ ΧΡΥΣΆ ΑΥΓΆ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ; ΤΑ ΚΛΩΣΟΎΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ!!!! ΕΕΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα ασχοληθώ με παίχτες και ομάδες, αυτά είναι ΝΕΚΡΆ για εμένα για 6-7 χρόνια και να δούμε...

    Πρέπει όμως να μάθει ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια τι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο σε μια (ΧΩΡΆ) που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, πιες είναι οι αθλητικές ποινές και πιες οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ ..

    Ο αθλητισμός έχει ένα πρωτόσκολο το όποιο άλλοτε τηρείται και άλλοτε ΌΧΙ ( εξαρτάτε πόσο ισχυρός είσαι η ποιοι η πια συνεισφέροντα είναι πείσω σου)

    Ο νόμος του Κράτους όμως είναι ΝΟΜΟΣ η Ε.Ε.Α αθλητισμού είναι ΚΡΑΤΟΣ, παύε τώρα το γιατί έπρεπε να έχει επέμβει ο εισαγγελέας και να έχει κλείσει μέσα μερικούς ..

    ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΈΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ; Ποιοι έδιναν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα ; η δεν έδιναν καθόλου;

    Και Η Ε.Ε.Α δεν τι έκανε; ρουσφέτια του κάθε πολιτικάντη που είχε κάνει το ΚΡΑΤΟΣ Βιλαέτι του; Αυτοί που σήμερα περνούν τα μετρά για να βάλουν στα φέρετρα τον Ελληνικό ΛΑΟ; και συνεχίζουν ακάθεκτοι; 520.000 χιλιάδες ευρώ με παρεμβάσεις του υπουργού αθλητισμού κ. Ιωαννίδη δόθηκαν στο ΑΡΗ για να πλερώσει ..ΚΑΛΑ ο κ. Ιωαννίδης είναι υπουργός ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ;

    Αυτοί που υπάρχουν οι υπογραφές τους σε ομάδες που έπαιζαν τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να πληρώνουν ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΈΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ; ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΌ αγαπητέ φιλέ πρέπει να ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ Η ΕΊΝΑΙ ΠΕΊΣΩ ΤΟΥΣ.
    ( είμαι 99% σίγουρος κάποιοι πολιτικάντηδες που έκαναν την χώρα χωράφι, τους μαγαζάκι τους, σε όλους τους τομείς) ..

    Η λύση για να έλθει στην χώρα αυτή πρέπει πρώτα να έλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ ,πως είναι δυνατών να παίζουν ομάδες σε τσαμπιon λινγκ και σε ΟΥΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ; Θα πούνε πολλοί δεν τα έκαναν οι ομάδες ΣΩΣΤΆ να τα διακανονίσουν ΣΩΣΤΆ, 1000 ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ,τηρήθηκα; και ΌΧΙ τι ποινές επιβλήθηκαν; η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα είναι διαρκείς ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ Διαρκής δεν σταματά ούτε λεπτό ... για αυτό μην απορείτε αν δεν κόβουν απόδειξης στην ΎΔΡΑ Η ΣΤΑ ΨΑΡΑ ... Κάποιοι έκαναν την ΧΏΡΑ τσιφλίκι τους υπάρχει ο κ. Δασκαλαντωνάκης με βεβαιωμένα χρέη 500.000.000 εκατομμύρια στο ΔΗΜΌΣΙΟ ο γαμπρός του κ. Συφουνακης χρόνια υπουργός αυτή την δουλειά έκανε; έβαζε φρένο σε ελεχτικούς μηχανισμούς; ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΧΩΡΆ ΣΑΣ-ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση