GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστατος ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Σήμερα Κυριακή αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, στα ανατολικά ...


Σήμερα Κυριακή αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, ωστόσο αναμένεται εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Εξασθένηση αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Εξασθένηση από το απόγευμα. Το θερμόμετρο θα δείχνει από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Εξασθένηση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση