GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Θα πουληθούν και ακατοίκητα νησιά

Η Ελλάδα πρέπει να ανασάνει, επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde τονίζοντας ότι «εάν κάνουμε τη ...

Η Ελλάδα πρέπει να ανασάνει, επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde τονίζοντας ότι «εάν κάνουμε τη δουλειά μας τότε η Ελλάδα μπορεί να σωθεί». Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο για επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και -όπως μεταδίδει η Le Monde- ανέφερε ακόμη και το ενδεχόμενο πώλησης ακατοίκητων νησιών.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: “Δεν υπάρχουν ιδιωτικά νησιά εκτός απο ορισμένα. Τα περισσότερα είναι ακατοίκητα στη μέση του αρχιπελάγους. Υπο την προυπόθεση ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα εθνικής ασφάλειας μερικά απο αυτά τα νησιά μπορούν να έχουν εμπορική χρήση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ξεπούλημα αλλά για την μετατροπή αχρησιμοποίητων εκτάσεων σε ένα κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει εισοδήματα σε μια δίκαια τιμή”.
«Η Grexit, όπως την αποκαλούν, ήταν καταστροφική για την Ελλάδα και επιζήμια για την Ευρώπη» δηλώνει ο κ. Σαμαράς στη γαλλική εφημερίδα και συμπληρώνει: «θα οδηγήσει σε επιπλέον μείωση του βιοτικού μας επιπέδου κατά 70%, ενώ έχει ήδη μειωθεί κατά 35%. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το σοκ. Καμία δημοκρατία δεν θα μπορούσε να επιβιώσει»

11 σχόλια

  1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ

    ( αφιερωμένο σε κάποιους σύγχρονους Εφιάλτες , υποτακτικούς κωλοσφουγάρειους της δεκάρας, που τολμούν προκλητικά και ξεδιάντροπα να λοιδορούν τον Ελληνικό λαό, (όλοι μαζί τα φάγαμε), όπου εδώ και 30 χρόνια πληρώναμε αγόγγυστα αυτά που μας επέβαλλαν οι ανάξιοι τυχοδιώκτες δοσίλογοι αφέντες της άρχουσας τάξης ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , και τώρα ζητούν ακόμη περισσότερα, την ίδια μας την ζωή…)
    Οι φόροι και τα χαράτσια που μας επέβαλλαν οι δοσίλογοι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ τα τελευταία 30 χρόνια και ακόμα το χρέος αυξάνετε με μαθηματική πρόοδο , οι κλέφτες συνεχίζουν το φαγοπότι
    1) Φ.Π.Α 17% 19% 23% (τα ποσά που έχουν εισρεύσει στα ταμεία του κράτους είναι αμύθητα, παρακαλώ κάποιον ειδικό να μας πει το ποσό αυτό
    2) ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ( 3-4 είναι οι έκτακτες εισφορές που έχουν καταβάλει οι μικροεπιχειρηματίες για διάφορες δικαιολογίες όπως η στενωπούς του Αντρέα)
    3) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ,( τεράστιο σκάνδαλο που κόστισε στους επαγγελματίες ,χάθηκε πολύτιμο συνάλλαγμα για να οικονομήσουν οι ημέτεροι εισαγωγείς των ταμειακών μηχανών , το μέτρο αυτό εως σήμερα επί της ουσίας τίποτα δεν απέδωσε.)
    4) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ( μέρα παρά μέρα είχαμε αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών πάντα σκανδαλωδώς δυσανάλογες σε σχέση με τις παροχές που παρείχαν, παρ΄ όλα αυτά τα ταμεία των ασφαλιστικών φορέων είναι άδεια)
    5) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ( ΤΟ 1980 η βενζίνη κυμαινόταν στις 20 δρχ/λιτ , σήμερα 700 δρχ/λιτ, μεγάλο μέρος της τιμής των καυσίμων είναι υπέρ του κράτους)
    6) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ (Το έτος 1980 το πακέτο των τσιγάρων ήταν 2-5 δραχμές/πακ. , σήμερα 780 δρχ εως 1700 δρχ/πακ. μεγάλο μέρος της τιμής των τσιγάρων είναι υπέρ του κράτους
    7) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
    8) ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    9) ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
    10) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ
    11) ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ
    12) ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    13) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
    14) ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (τεράστια ποσά).
    15) ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ).
    16) ΕΠΙΒΟΛΗ Φ.Π.Α. ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
    17) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
    18) ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
    19) ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ
    20) ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (από μικροεπαγγελματίες που μέχρι χθες ήταν φερέγγυοι και ανταποκρίνονταν κανονικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Αλλά σας πίστεψαν και επένδυσαν στην πατρίδα τους δημιουργώντας θέσεις εργασίας και πήγε στράφι ο αγώνας μιας ζωής , ρίξατε το καράβι στα βράχια και τώρα είναι άνεργοι και άστεγοι και λιμοκτονουν?
    21) ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΔΕΚΟ
    22) ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ (ΣΔΟΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ , ΤΑΧΙΣ )
    23) ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
    24) ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
    Παρ΄ όλα αυτά το έλλειμμα από τον Μόρτη έως σήμερα εκτινάχτηκε κατά 23 δις,
    Δεν είμαι ειδικός για να απορυθμίσω πόσες ακόμα κατηγορίες φοροεισπρακτικών μέτρων έχουν παρθεί τα τελευταία 30 χρόνια , από το 1980 και μετά, και ποιο είναι το ακριβές ύψος των χρημάτων που εισέρευσαν στα κρατικά ταμεία .
    Κάποιος ειδικός ας δημιουργήσει σχετική λίστα ώστε να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός το μέγεθος της απάτης που έχει διαπραχθεί εις βάρος του, και οι δοσίλογοι συνεχίζουν την ίδια φορομπηχτική εισπρακτική πολιτική πάντα με την δικαιολογία της πάταξης της φοροδιαφυγής .
    Με τόσα φοροεισπρακτικά μέτρα η Ελλάδα έπρεπε να είναι η πλουσιότερη χώρα
    Γέμισαν οι Τράπεζες τις Ελβετίας με τον κλεμμένο ιδρώτα των Ελλήνων νοικοκυραίων
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ , ΓΙΑΤΊ? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ?
    ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙ… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ
    ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ¨
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ , (ΣΔΟΕ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,( ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΔΟΗΤΕΣ Κ.Λ.Π) ), ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ:

    1ΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑ ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΤΑΝ ΑΜΕΣΑ, ( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) ΚΑΙ

    2ΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΕΥΑ ΠΑΡΑΥΤΑ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ),
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ:
    1ΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, KAI
    2ON ΓΙΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 8 ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ( αφιερωμένο σε κάποιους Εφιάλτες των 30 αργυρίων , υποτακτικούς κωλοσφουγαρειους της δεκάρας μιας εγκάθετης κατοχικής κυβέρνησης)
    1) Ποια μέτρα πήρε η κυβέρνηση του 30% υπέρ των υπερχρεωμένων νοικοκυραίων και τώρα είναι άνεργοι και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και λιμοκτονούν?
    2) Ποια μέτρα πήρατε υπέρ των ανέργων και άστεγων που δεν έχουν να φάνε οι οικογένειες τους και που την κεφαλή κλίνε?
    3) Ποια μέτρα πήρατε για τους επαγγελματίες που έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους χρεωστάνε σε εφορεία, σε ασφαλιστικά ταμεία και είναι άνεργοι και λιμοκτονούν οι οικογένειες τους, και λόγο των χρεών στην εφορεία τους κρατάτε ομήρους και δεν τους δίνετε την δυνατότητα να κλείσουν και στα χαρτιά τις εταιρείες τους ώστε να μην τρέχουν έξοδα και υποχρεώσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και λοιπά έξοδα μη λειτουργούσας επιχείρησης?
    4) Ποια μέτρα πήρατε υπερ των μικροσυνταξιούχων που δεν εχουν αλλα εσοδα τα παιδιά τους είναι ανεργα χρειάζονται φαρμακα και ιατρική περίθαλψη?
    5) Ποια μέτρα πήρατε για την Ασφάλεια των πολιτων που είναι εκτεθιμένοι στους εγκληματίες και το πληρωνουμε σε καθημερηνή βάση με το αιμα μας?
    6) Ποια μέτρα πήρατε κατά της λαθρομεταναύστεσης και της λαθροεργασίας?
    7) Ποια μέτρα πήρατε να φέρουν οι κλέφτες πίσω τα κλεμμένα
    8) Ποιους μεγαλοφοροκλέτες πιάσατε και τιμωρήσατε?
    9) Τι κάνατε μέχρι σήμερα για τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και συνεχίζουν να ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία?

    Κανένα μέτρο, καμία απόφαση, κανένα νομοσχέδιο υπέρ των αναξιοπαθούντων Ελλήνων δεν πήρατε , αντιθέτως πήρατε πολλά μέτρα εις βάρος τους φορτώνοντας τους στις πλάτες ακόμη περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις για την ολοκληρωτική καταστροφή τους μιας ιδιόμορφης μορφής γενοκτονίας του Ελληνικού λαού.
    Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πώς θα εξυπηρετήσετε τα κελεύσματα του εχθρου της πατρίδας που είναι η ΤΡΟΪΚΑ και η συναφής κλίκες της παγκόσμιας τζετ σετ οικονομικής μαφίας που υπηρετείτε , Συμπεριφέρεστε ως εχθροί μεσαιωνικού τύπου εναντίον των της Ελλάδας και των Ελλήνων και ορίζεται ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος πρέπει να πεθάνει….
    ¨ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ¨
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    (αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν τις ιδιωτικοποιήσεις)
    η ληστρική δραστηριότητα της τυχοδιωκτικής άρχουσας τάξης, κορυφαία επίδοση της οποίας, υπήρξαν οι τύπου Καρέλια, Λαδόπουλου, Πειραϊκής Πατραϊκής και άλλων 128 προβληματικών επιχειρήσεων του αστρονομικού ποσού των 424 δις δραχμών, που ΑΦΗΣΑΝ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΟΟΟΟ… ΡΕΜΑΛΙΑ
    τα χρέη που άφησαν οι προβληματικές βιομηχανίες στο Ελληνικό λαο.ΟΜΩΣ με τους νόμους που είναι υπέρ της τυχοδιωκτικής άρχουσας τάξης, οι βιομήχανοι ενώ έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ατομική περιουσία , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Και δυστυχώς αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Η εταιρεία φαλημέντο και η περιουσία του ιδιοκτήτη άθικτη στα χέρια του. Άσε που τους δάνειζαν τα αποθεματικά των ταμείων ΑΤΟΚΩΣ τάχα μου να κάνουν επενδύσεις και τα έκαναν καταθέσεις στην Ελβετία .Και το κράτος απλός θεατής μάλλον τους σιγοντάριζε. Και τώρα ;;;;;;ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;;;;;;
    και τώρα η κατοχική κυβέρνηση με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ , ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ , τις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, απαιτούν και επιβάλλουν χαράτσια, δυσβάστακτους φόρους, νέο ξεπούλημα του Ελληνικού πλούτου και χάρισμα στους τυχοδιώκτες της άρχουσας τάξης τις δημόσιες επιχειρήσεις φιλέτα, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ η «ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά της εχθρικής κατοχικής κυβέρνησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΠΟΥΛΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ,Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΤΙ.ΓΔΑΡΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΟ ΑΡΝΙ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΩΣΤΕ ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Ο Καραμανλής φταίει και γι αυτό !!!
    Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!! !

    netakias ΘΥΜΑΣΤΕ που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες (olympia 11/2/2011) έδωσε εντολή στους κατά τόπους εισαγγελείς ανά την Ελλάδα να προχωρούν σε συλλήψεις των πρατηριούχων που δεν τηρούν το πλαφόν; θυμάστε πόσο ήταν το πλαφόν; - 1,473 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη 95 οκτανίων, - 1,701 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη 100 οκτανίων, - 1,561 ευρώ το λίτρο για τη βενζίνη super LRP, - 1,282 ευρώ το λίτρο για το diesel. Ξέρετε πόσο έχει φτάσει σήμερα; 2,00 € το λίτρο!

    Γιατί δεν συλλαμβάνει κανέναν Υπουργό ο Εισαγγελέας; ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ 0,94 € ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
    ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ0,10 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 0,46 λεπτά το λίτρο στα αστικά κέντρα, αλλά με περίπου 0,50 λεπτά στην επαρχία ; ;
    Ενώ από το 2004 μέχρι το 2009 το Πετρέλαιο θέρμανσης είχε φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσόν των 0,57 € ενώ η βενζίνη 0,80-0,95€ και το ΜΜΕ μιλούσαν για “ΔΕΞΙΑ” ακρίβεια (βλέπει πρωτοσέλιδο)!
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ limit up Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ !

    Όλοι έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή!!
    Να διαμαρτυρηθούμε για τα αίσχη του!!

    Πουλούσε την αμόλυβδη 93 λεπτά και μας κατέστρεψε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση