GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Δευτέρα η αποτίμηση των ζημιών

Τις πυρόπληκτες περιοχές της Χαλκιδικής και ειδικότερα της Ουρανούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τρ...


Τις πυρόπληκτες περιοχές της Χαλκιδικής και ειδικότερα της Ουρανούπολης επισκέφτηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης.
Ο κ. Τσαυτάρης δήλωσε πως έχουν κινητοποιηθεί οι μηχανισμοί του ΕΛΓΑ και ο Διευθυντής του ΕΛΓΑ Χαλκιδικής έχει τεθεί επικεφαλής της αποτίμησης των ζημιών, προκειμένου να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Εξήγησε πως από τη Δευτέρα ξεκινούν οι προσπάθειες καταγραφής των ζημιών και αποζημίωσης των δικαιούχων με προτεραιότητα στους παραγωγούς του ζωικού κεφαλαίου, συμπεριλαμβανόμενου και του μελισσοκομικού, το οποίο θα αποζημιωθεί και αυτό απευθείας από τον ΕΛΓΑ, ενώ σημείωσε ότι προχωράει και η αποτίμηση των ζημιών στο φυτικό κεφάλαιο, το οποίο θα αποζημιωθεί από τα προγράμματα Π.Σ.Ε.Α.
Επίσης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε πως έχουν κινητοποιηθεί οι μηχανισμοί του ΕΛΓΑ και ο Διευθυντής του ΕΛΓΑ Χαλκιδικής έχει τεθεί επικεφαλής της αποτίμησης των ζημιών, προκειμένου να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση