GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ντου" Χρυσαυγιτών στο πλοίο που μετέφερε το "δράκο" της Πάρου

«Επιδρομή» μελών της Χρυσής Αυγής στο πλοίο το οποίο μετέφερε τον δράκο της Πάρου αυτή τη στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά. Επιχείρησαν να π...

«Επιδρομή» μελών της Χρυσής Αυγής στο πλοίο το οποίο μετέφερε τον δράκο της Πάρου αυτή τη στιγμή στο λιμάνι του Πειραιά.
Επιχείρησαν να πάρουν τον 21χρονο Πακιστανό, απωθήθηκαν αρχικά από λιμενικούς και στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν μηχανάκια για να ακολουθήσουν την κλούβα που τον μετέφερε.

1 σχόλιο

  1. Πέτρος Β. Μασούρας, Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου, Blue Dolphin Paros www.parosbluedolphin.com Στη ιστοσελίδα www.e-kyklades.gr αναγράφεται η καταχώρηση των “Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Blue Dolphin”, Νέα Χρυσή Ακτή (Τσαρδάκια) ΤΚ-84400, Πάρος, και το e-mail petrosmass@yahoo.com του Πέτρου Μασούρας, γιος του Βασίλη Μασούρας που είναι στη φωτογραφία με το ψάρι, και είναι ή ήταν μάγειρας.
    Η ιστοσελίδα είναι www.parosbluedolphin.com Στην κατηγορία PHOTO GALLERY ή κάτω στη ένδειξη PHOTO θα δείτε φωτογραφίες του Πέτρος Βασιλείου Μασούρας, πάντα κρυμμένος με γυαλιά μαύρα, είναι ο τύπος με το αξύριστο πρόσωπο, μελαχρινός, γενάκι στο πιγούνι, εμπριμέ πουκάμισο και το πούρο που είναι γυρισμένος και δεν φαίνεται ανφάς κατά πρόσωπο στη τελευταία φωτογραφία. Εμφανίζεται περιχαρής (μιας και έχει βρει Πακιστανούς αδήλωτους και τους εκμεταλλεύεται και εισπράττει αδρά) στη ξαπλώστρα της επιχείρησης του πατήρ του, και αυτόαποθεώνεται. Στις φωτογραφίες και ο πατήρ του. Επίσης στη ένδειξη Our Restaurant εμφανίζονται φωτογραφίες με το ίδιο επιτέλους χωρίς τα μαύρα γυαλιά του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται με λευκά ρούχα, το χρώμα της αγνότητας της αθωότητας και επίσης και των… μελλοθάνατων λένε οι Θιβετιανοί !!
    Ο Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου αποτελεί συνεργό γιατί αυτός υπόθαλψε τον Πακιστανό βιαστή Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση