GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν αποχωρήσει θέλει έναν τίτλο ο Μπάτον

Να πανηγυρίσει ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο πριν αποχωρήσει από τα γκριντ της Φόρμουλα 1 θέλει ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός πιλότος τό...

Να πανηγυρίσει ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο πριν αποχωρήσει από τα γκριντ της Φόρμουλα 1 θέλει ο Τζένσον Μπάτον.
Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως σκέφτεται από τώρα ποια θα είναι η καταλληλότερη στιγμή να πει το… αντίο, ωστόσο ανέφερε πως για να γίνει αυτό θέλει να στεφθεί ακόμη μία φορά πρωταθλητής, αλλά και να τρέξει στην καρδιά του Λονδίνου.
«Η αποχώρηση είναι στο μυαλό μου. Σε οποιοδήποτε άθλημα θέλεις να αποχωρήσεις την κατάλληλη στιγμή. Συνεπώς, πολλοί είναι οι πιλότοι που έχουν πει ότι ανυπομονούν να αποχωρήσουν για να έχουν μία φυσιολογική ζωή, ωστόσο μετά από ένα τετράμηνο αποχής τους λείπει πολύ», ήταν τα λόγια του Μπάτον, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ακόμη έχει πολλούς στόχους.
«Ακόμη έχω πολλούς στόχους. Ακόμη ένα πρωτάθλημα θα ήταν φανταστικό επίτευγμα. Επιπλέον, πριν αποχωρήσω θα ήθελα να τρέξω σε ένα γκραν πρι που θα γίνει στο Λονδίνο. Ο Έκλεστοουν το σκέφτεται. Μία νίκη σε έναν αγώνα στην καρδιά του Λονδίνου θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να εγκαταλείψω», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση