GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάβουρας που «παραπατάει» η Ευρώπη»

«Η Ιταλία μπορεί να βγει από την κρίση ακολουθώντας το δρόμο των μεταρρυθμίσεων» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubbli...

«Η Ιταλία μπορεί να βγει από την κρίση ακολουθώντας το δρόμο των μεταρρυθμίσεων» αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Repubblica ο ιταλός υπουργός Οικονομικών, Βιτόριο Γκρίλι….
Επισημαίνει πως «για την ώρα η Ιταλία δεν έχει ανάγκη βοήθειας από την ΕΚΤ«, προαναγγέλλει μείωση του ΦΠΑ σε μόνιμη βάση, καθώς και μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατό.
Ταυτόχρονα ζητά «να επιταχυνθούν οι προσπάθειες για την εξισορρόπηση της Ευρωζώνης που ανακοίνωσε η ΕΚΤ«.
Ο ιταλός υπουργός Οικονομικών εκφράζει τις αμφιβολίες του για την ανάπτυξη της Γηραιάς Ηπείρου αναφέρει το skai.gr, και την παρομοιάζει με «κάβουρα» που συνεχίζει να μεγαλώνει αλλά… «παραπατώντας«.
Όπως λεει χαρακτηριστικά «πρέπει να αλλάξει ο σκελετός της και να προσαρμοστεί. Πρόκειται για μία κουραστική διαδικασία ωστόσο η αλλαγή πρέπει να γίνει γρήγορα«.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση