GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη Νικολόπουλου σε bloggers...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.  «Γνωρίζαμε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για τους Έλληνες. Η Ν.Δ. δεν το έκρυψε προεκλογικά. Αντιθέτως, δεσμεύτηκε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 
«Γνωρίζαμε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για τους Έλληνες. Η Ν.Δ. δεν το έκρυψε προεκλογικά. Αντιθέτως, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πιάσουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων. Εξακολουθώ να το πιστεύω. Χρειάζεται όμως να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, που ζητάει η κομματική μας βάση και η κοινωνία. Γι’ αυτό προτείνω ένα μοντέλο λειτουργίας, στο οποίο το κόμμα θα είναι υποστηρικτής στον αγώνα για τις ιστορικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».Αυτά επεσήμανε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Nίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ομάδα Ελλήνων Bloggers, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη πως δεν θα υπάρξουν σύντομα νέες εκλογές και απέκλεισε τα σενάρια που κυκλοφορούν για εκλογές το προσεχές φθινόπωρο, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως προσωπική του θέση είναι πως η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε άμεση επαναδιαπραγμάτευση των μνημονιακών όρων. «Η αξιοπιστία μας έναντι της τρόικας θα ανακτηθεί μόνο εάν ζητήσουμε με τεκμηριωμένο τρόπο την άμεση επαναδιαπραγμάτευση, αντί να την μεταθέσουμε για αργότερα» τόνισε.
Ακόμα, ο Αχαιός πολιτικός, απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλο κόμμα, τονίζοντας εκ νέου πως η ΝΔ είναι το «σπίτι» του και αυτό αποδεικνύεται και από την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. «Δεν θα με δείτε να εντάσσομαι σε άλλο κόμμα. Θα με δείτε όμως να παλεύω για τις σαφείς πολιτικές μου θέσεις, τις οποίες εξακολουθώ να πιστεύω, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κύκλοι των ΜΜΕ επιχειρούν συστηματικά να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από τα σοβαρά και να παραπλανήσουν τους πολίτες, ακόμα και εισβάλλοντας στην προσωπική μου ζωή» ήταν η χαρακτηριστική και ξεκάθαρη θέση που εξέφρασε.
Ερωτώμενος σχετικά με την παραίτησή του από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας και το εάν αυτή είναι «ασυμβίβαστη» με την υποψηφιότητά του για Γραμματέας της Ν.Δ., ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε πως, αντίθετα, η υποψηφιότητά του στοχεύει στη δημιουργία ενός κόμματος που θα εξασφαλίζει την ενημέρωση και τη συναίνεση της βάσης στις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η χώρα και πως δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, να υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις και απόψεις ως προς την πολιτική τακτική, ανάμεσα στην ηγεσία και τα άλλα μέλη. «Πιστεύω ακράδαντα πως το κόμμα, όταν είναι στη κυβέρνηση, δεν πρέπει να μένει άφωνο. Τα όργανα πρέπει να λειτουργούν και το κόμμα να διατηρεί την αυτοδυναμία και το δικαίωμα έκφρασης άποψης, αφού αυτό εκφράζει την φωνή της βάσης, την οποία και πρέπει να μεταφέρει προς τη κυβέρνηση» σημείωσε.
Τέλος, ο Αχαιός πολιτικός τόνισε πως άμεσες προτεραιότητές του σε περίπτωση εκλογής του θα είναι η αναζωογόνηση των περιφερειακών οργανώσεων, η συγκρότηση ενός ουσιαστικού μητρώου μελών με συγκεκριμένες υποχρεώσεις και δικαιώματα, αλλά και η «επένδυση» του κόμματος στην εποχή του διαδικτύου. «Θα αγωνιστώ για μία e-Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για κάτι που θα φέρει στο κόμμα αέρα ανανέωσης και θα την φέρει πιο κοντά με τη νεολαίας μας» κατέληξε. 

2 σχόλια

  1. Μέσω της γυναίκας Λαφαζάνη που δουλεύει στην ΑΤΕ έγινε το κονέ Πανταλάκη-£ΥΡΙΖΑ

    Οι μάσκες έπεσαν.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρώην διοικητή της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκη στην βουλή να αντιπαρατεθεί με τον Γ. Στουρνάρα τον υπουργό Οικονομικών και τον Γ. Προβόπουλο της ΤτΕ για την ΑΤΕ bank.
    Κίνηση που δεν έχει στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά εντάσσεται σε πρακτικές εντυπώσεων.
    Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή θα βρεθούν στην Βουλή οι εμπλεκόμενοι.
    Αυτό που εδώ και μήνες συζητείται, ότι δηλαδή ο Θ Πανταλάκης ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ έχει προσεταιριστεί τον £ΥΡΙΖΑ μέσω του Π. Λαφαζάνη του βουλευτή του £ΥΡΙΖΑ – εργάζεται η γυναίκα του στην ΑΤΕ στο Ταμείο Υγείας της τράπεζας – αλλά και η καθημερινή επικοινωνία Πανταλάκη με τον £ΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι θα επιχειρηθεί «να κατασκευαστούν εντυπώσεις».

    Ο £ΥΡΙΖΑ με την διοίκηση Πανταλάκη θα ταχθούν εναντίον του κράτους στην Βουλή, έναντι του Γ. Στουρνάρα του υπουργού Οικονομικών και της ΤτΕ που θα εκπροσωπήσει ο Γ Προβόπουλος, δήθεν για το καλό των αγροτών και των εργαζομένων.
    Ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ έχει αποχωρήσει από το ΠΑ$$ΟΚ και τους τελευταίους μήνες έχει κατ΄ ουσία ενταχθεί στον £ΥΡΙΖΑ.

    Ορισμένοι αναφέρουν ότι ο Πανταλάκης καθοδηγούσε τα δελτία τύπου που εξέδιδε ο £ΥΡΙΖΑ για την ΑΤΕ.
    Η παρουσία Πανταλάκη στην βουλή δεν είναι μεμπτή μάλλον είναι επιβεβλημένη ωστόσο αυτό που προκαλεί απορία είναι ο μηχανισμός που στήθηκε ώστε με επικοινωνιακά τερτίπια να εμφανιστεί ο £ΥΡΙΖΑ μαζί με την πρώην διοίκηση Πανταλάκη ότι δίνουν αγώνα για την ΑΤΕ.

    Ο Πανταλάκης στο τελευταίο ΔΣ που υπέβαλλε και την παραίτηση του είχε δηλώσει ότι τάσσεται κατά της διάσπασης της τράπεζας σε good και bad.

    Ο Θ Πανταλάκης βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μ. Σάλλα της Πειραιώς που μάλλον του ζητούσε ενδεχομένως να επιστρέψει στην Πειραιώς.
    Ο Θ Πανταλάκης πέραν της πρότασης για δημόσιο πυλώνα δεν είχε κάτι άλλο να αντιπαραθέσει όταν η Τρόικα είχε ξεκαθαρίσει ή θα σπάσει η ΑΤΕ σε good και bad bank ή θα κλείσει.

    Ο Γ. Προβόπουλος της ΤτΕ επέλεξε την βέλτιστη λύση για την ΑΤΕ.
    Όντως υπήρχε και άλλη λύση να μην πωληθεί η ΑΤΕ αλλά θα απολύονταν 2500 εργαζόμενοι το 50% των εργαζομένων της ΑΤΕ.
    Ο Προβόπουλος επέλεξε την λύση να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μόνα νέα μέτρα θα είναι αυτά που θα πάρει ο ελληνικός λαός στην ανεκδιήγητη κομπανία των 3 ανίκανων. Ο λαός τους έδωσε εντολή να επαναδιαπραγματευτούν.

    Αφού δεν μπορούν, η μόνη αντρίκεια στάση είναι να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους.Δεν πήραν ψήφο εμπιστοσύνης να εφαρμόσουν νέα μέτρα. Λίγα είναι τα ψωμιά τους.Τα στελέχη και οι ψηφοφόροι τους να φύγουν άμεσα από τα 3 κόμματα και να τα ρίξουν από την εξουσία.Κϋριοι, εξαπατήσατε και είστε απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση