GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέταση DNA ζητά ο Θεοφίλου – Υποστήριξε ότι τη μέρα της ληστείας δεν ήταν στην Πάρο...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της ...


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που προηγήθηκε στην τράπεζα, μετά την απολογία του ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα δεν βρισκόταν καν στο νησί.
Ο Τάσος Θεοφίλου το μεσημέρι βρίσκονταν στον εφέτη ειδικό ανακριτή Κώστα Μπαλτά, για να απολογηθεί και για τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και συγκεκριμένα για ένταξη στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

2 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. «Τοξοβόλος» για Θεοφίλου: «Κουράγιο σύντροφε, ο Μίχας ήταν ρουφιάνος».

    Το λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη οδό Λεωνίδου στην Λαμία που μπήκε στις 13 Ιουλίου φαίνεται πως υποχρέωσε τον Αναστάσιο Θεοφίλου και τους συνεργούς του να αλλάξουν στόχο και να «χτυπήσουν» την τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα.

    Σύμφωνα με tovima.gr στην ΕΛ.ΑΣ οι αξιωματικοί εξετάζουν δύο ενδεχόμενα είτε οι ενδείξεις στην φωτογραφική μηχανή να είναι χρονικά λάθος και να υπάρχει συνειδητά λανθασμένη χρονική ρύθμιση, είτε ο Θεοφίλου να διέμενε σε άλλο κρησφύγετο στην Λαμία.

    Αίσθηση πάντως προκαλεί μία ανάρτηση στο διαδίκτυο από ένας νεαρός αντιεξουσιαστής που καταζητείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ο οποίος αρνείται την συμμετοχή του στην αιματηρή ληστεία της Πάρου, δηλώνει συμπαράσταση στον Θεοφίλου, ενώ προκαλεί αποκαλώντας ρουφιάνο τον δολοφονηθέντα Δημήτρη Μίχα.

    Κατόπιν τέτοιων Ηρωϊκών, ο σύντροφος Τοξοβόλος να προσληφθεί ΑΜΜΕΣΑ απο τους προαστάτες του
    του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή και να αναλάβει την προστασία της ΞΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑ
    να "σκοτώνουν μαζί ..φασίστες !", αφού κάνει ο Αλέξης την δολοφονία πλημμέλημα..


    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ σύριζα "ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ",
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.
    ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΣΕΡ".
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ 30 ΕΤΩΝ ΓΟΜΑΡΙΑ...
    ΤΑΧΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΜΠΕΚΟΙ
    τι ;;;;;;
    ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ μετά ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση