GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφορές για την Εμπορική κατέθεσαν ΕΤΕ και Eurobank

Προσφορές για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας κατέθεσαν η Εθνική και η Eurobank όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις των δυο τραπεζών. ...


Προσφορές για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας κατέθεσαν η Εθνική και η Eurobank όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις των δυο τραπεζών.
«Η Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοινώσεώς της και σε εφαρμογή του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου, ανακοινώνει ότι κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας. Η πρόταση αυτή, που εντάσσεται στις διαδικασίες αναδιάταξης του πιστωτικού μας συστήματος, είναι σύμφωνη με τις παραμέτρους που έχουν τεθεί, επί του θέματος αυτού, τόσο από την Τράπεζα της Ελλάδος όσο και από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Όπως ανακοίνωσε η Eurobank «υπέβαλε σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά, από την Credit Agricole, του 100% των μετοχών της Emporiki Bank, υπό την αίρεση της έγκρισης των αρμοδίων αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση