GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τηλεθεατές "φίμωσαν" μέσω facebook τους Γερμανούς σχολιαστές της τελετής λήξης...

Θα μπορούσε να είναι οιωνός της επερχόμενης εποχής στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ με την άνοδο των social media ή απλώς ένα αξιοπερίεργο συμβάν: Οι ...

Θα μπορούσε να είναι οιωνός της επερχόμενης εποχής στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ με την άνοδο των social media ή απλώς ένα αξιοπερίεργο συμβάν: Οι Γερμανοί τηλεθεατές...που παρακολουθούσαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών απηύδησαν με τον... υπερβάλλοντα ζήλο των τριών σχολιαστών και γέμισαν τη σελίδα του καναλιού ARD στο Facebook με «εκκλήσεις» για σιωπή.
Την «οργή» των τηλεθεατών προκάλεσε η φλυαρία των τριών σχολιαστών, σε μία μετάδοση που περιέγραφαν υπερβολικά ακόμη και τα μουσικά κομμάτια της τελετής -η οποία, όντας ουσιαστικά μία μεγάλη συναυλία, βασιζόταν ακριβώς στη μουσική. Εκατοντάδες σχόλια στη σελίδα του ARD ζητούσαν από τους σχολιαστές «να το βουλώσουν» ή απλώς τους «ευχαριστούσαν για το πρήξιμο».
Μέχρι εδώ, η υπόθεση δεν είναι ιδιαίτερα πρωτοφανής. Το περίεργο είναι ότι τελικά υπήρξε όντως αποτέλεσμα: Η διαχείριση του λογαριασμού του ARD στο Facebook ενημέρωσε τους χρήστες ότι διαβίβασε τα παράπονά τους στους σχολιαστές -και σταδιακά, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, τα σχόλια περιορίστηκαν αισθητά.
«Έτσι... ευχαριστούμε ARD, πολύ καλύτερα. Απολαμβάνουμε μουσική και σόου και ενδιάμεσα σύντομα σχόλια, έτσι είναι καλά» ήταν ένα από τα σχόλια που ακολούθησαν αργότερα.
Στην πραγματικότητα, σχολιάζει η Handelsblatt, οι τηλεθεατές κατάφεραν να επηρεάσουν σε ζωντανό χρόνο την πορεία μίας τηλεοπτικής μετάδοσης.
Στην τελετή λήξης τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, μεταξύ άλλων η Εμελί Σαντέ, οι Madness, οι Pet Shop Boys, ο Ρέι Ντέιβις (στο πρώτο μέρος), ο Τζορτζ Μάικλ, οι Kaiser Chiefs, η Ανι Λένοξ, οι Bond, η Τζέσι Τζέι, οι Spice Girls (σε μία επανένωση ειδικά για την τελετή λήξης), ο Ερικ Ιντλ (ιδρυτικό μέλος των Μόντι Πάιθον) και οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ των θρυλικών Queen.
Οι διοργανωτές μάλιστα «ζωντάνεψαν» ακόμη και τον Τζον Λένον αλλά και τον Φρέντι Μέρκιουρι των Queen για να τους φέρουν στο στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση