GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πολωνικό supercar «Arrinera Hussarya»...

Το πολωνικό supercar απέκτησε πλέον και επίσημη ονομασία. Η Arrinera Automotive ανακοίνωσε ότι το εντυπωσιακό μοντέλο θα λέγεται Hussarya, λ...

Το πολωνικό supercar απέκτησε πλέον και επίσημη ονομασία. Η Arrinera Automotive ανακοίνωσε ότι το εντυπωσιακό μοντέλο θα λέγεται Hussarya, λέξη που στα πολωνικά σημαίνει ουσάρος.
Οι «σπόντες» για αντιγραφή και ξεσήκωμα ιδεών δε λείπουν βέβαια, αφού το αυτοκίνητο μοιάζει να υιοθετεί με ακρίβεια στοιχεία από το Pagani Huayra, αλλά και από τις Lamborghini Gallardo και Aventador.
Το Arrinera Hussarya θα παίρνει κίνηση από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 μηχανικό σύνολο των 6.2 λίτρων, απόδοσης 641 ίππων και με την τερατώδη ροπή των 820 Nm.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο φιλόδοξος κατασκευαστής του το βάρος του θα ανέρχεται στα 1.300 κιλά, με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να βρίσκεται στα 340 χιλιόμετρα την ώρα.
Το πολωνικό supercar θα ξεκινήσει να διατίθεται στα τέλη του 2013, στην τιμή των 160.000 δολαρίων μαζί με τους φόρους.
Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση