GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξοντωτική τιμωρία στον ΠΑΟΚ από την UEFA

Ακόμη και ο πλέον απαισιόδοξος παράγοντας του ΠΑΟΚ που περίμενε βαριά ποινή για τα επεισόδια που έγιναν πριν ξεκινήσει το πρώτο παιχνίδι ...

Ακόμη και ο πλέον απαισιόδοξος παράγοντας του ΠΑΟΚ που περίμενε βαριά ποινή για τα επεισόδια που έγιναν πριν ξεκινήσει το πρώτο παιχνίδι με την Ραπίντ για τα play offs του Europa League, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με τιμωρία που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί «εξοντωτική».
Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι Αυστριακοί κλήθηκαν σε απολογία τη Δευτέρα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με την εισήγηση του εισαγγελέα να είναι βαρύτατη.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελική πρόταση κάνει λόγο για ετήσιο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά με τριετή αναστολή, για τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και για τον ΠΑΟΚ και για την Ραπίντ, αλλά και για πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ για τον Δικέφαλο του Βορρά που για τους Αυστριακούς μειώνεται κατά το ήμισυ.
Είναι προφανές ότι στο άκουσμα της είδησης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πάγωσαν, αφού σε περίπτωση που περάσουν την Ραπίντ, θα κληθούν να δώσουν σε άδεια Τούμπα και τα τρία παιχνίδια τους για τους ομίλους, κάτι που συνεπάγεται μεγάλη οικονομική ζημιά.

3 σχόλια

  1. Δηλαδη τι περιμεναν οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ? Μηπως να τους εδιναν και παρασημο για αυτα που εγιναν στο γηπεδο?
    Αρκετα ρεζιλι εχουμε γινει σαν κρατος δεν ηταν αναγκη επειδη τα κωλοπαιδα οι Αυστριακοι ,οι απογονοι του χιτλερ,εκαναν αυτα τα αισχη να απαντησουν οι οπαδοι του Παοκ.
    τωρα θα μου πειτε και με το δικιο σας,τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν γιατι για να κατσουν να φανε και σφαλιαρες ειναι κομματακι δυσκολο για Θεσσαλινικεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι μπραβο τερμα τα κουμαντα απο τους χασικλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκεφτεται '''τι αυστιακοι τι γερμανοι το ιδιο ειναι,μας ρουφανε το αιμα οι γερμανοι αρα και οι αυστριακοι'''

    αυτο ειναι δυστηχως το μυαλο του οπαδου ελληνικης κρατικοδιααιτης παε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση