GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για αναβάθμιση σε Windows 8...

Η Microsoft άρχισε να δέχεται εγγραφές για τις αναβαθμίσεις σε Windows 8 από όσους αγόρασαν νέο υπολογιστή μετά τις 2 Ιουνίου. Οι ενδιαφε...



Η Microsoft άρχισε να δέχεται εγγραφές για τις αναβαθμίσεις σε Windows 8 από όσους αγόρασαν νέο υπολογιστή μετά τις 2 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποκτήσουν τα Windows 8 στην τιμή των €14,99.
Οι εγγραφές για τη χώρα μας γίνονται στη διεύθυνση windowsupgradeoffer.com/el-GR και όσοι προχωρήσουν, θα αποκτήσουν τον κωδικό τους στις 26 Οκτωβρίου, οπότε και ξεκινά η επίσημη διάθεση του επερχόμενου λειτουργικού. Ο χρόνος για την ενεργοποίηση του κωδικού τους, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Όσοι θέλουν να αναβαθμίσουν στα νέα Windows αλλά δεν έχουν αγοράσει υπολογιστή μετά τις 2 Ιουνίου, καλούνται να πληρώσουν 39,99 δολάρια, τιμή που μάλλον θα μεταφερθεί σε ευρώ για εμάς. Η πώληση των αναβαθμίσεων για όλους, θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου.

Τέλος, σύμφωνα με το Verge, το αρχικό κόστος για τα Windows 8 Pro, θα είναι 69,99 δολάρια κατά το λανσάρισμά τους και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2013. Κατόπιν, η τιμή τους αναμένεται να διαμορφωθεί στα 199 δολάρια.
by PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση