GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απώλειες άνω του 1% στις ευρωπαϊκές αγορές

Απώλειες άνω του 1% κατέγραψαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, μετά τα αδύναμα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείε...

Απώλειες άνω του 1% κατέγραψαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, μετά τα αδύναμα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και με τις εκτιμήσεις για τις κινήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να εξακολουθούν να αποτελούν βαρόμετρο στην κρίση των επενδυτών.
Μετά το κλίμα αισιοδοξίας για τα όσα αναμένεται να ανακοινώσει η ΕΚΤ, πλέον οι επενδυτές φαίνονται αβέβαιοι για το αν τελικά ο πρόεδρός της Μάριο Ντράγκι θα αποκαλύψει νέες κινήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
Ο δείκτης FTSE-100 στο Λονδίνο υποχώρησε κατά 1,52%, στις 5.672 μονάδες, ο δείκτης CAC-40 στο Παρίσι έκλεισε με πτώση 1,60%, στις 3,399 μονάδες, ο δείκτης SMI στη Ζυρίχη έκλεισε με απώλειες 1,17%, στις 6.363 μονάδες, ενώ οι δείκτες Dax-30 και Eurostoxx-50 στη Φρανκφούρτη έκλεισαν με απώλειες 1,18%, στις 6.933 μονάδες και 1,09% στις 2.437 μονάδες αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση