GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

40.000 ευρώ για μια ομιλία του Γιώργου!

Τη δυνατότητα να «νοικιάσεις» τον Γιώργο Παπανδρέου για μια ομιλία δίνει το πρακτορείο «Harry Walker Agency». Ο πρώην πρωθυπουργός...

Τη δυνατότητα να «νοικιάσεις» τον Γιώργο Παπανδρέου για μια ομιλία δίνει το πρακτορείο «Harry Walker Agency». Ο πρώην πρωθυπουργός...βρήκε έναν ακόμη τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά του. Αμείβεται για να ταξιδεύει και να εκφωνεί λόγους.
Οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος ζήτησαν από την εταιρεία να νοικιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό για µια οµιλία τον Οκτώβριο, προσποιούμενοι τους υπευθύνους Κυπριακού Πανεπιστημίου.
Πόσο κόστιζε μια ομιλία του 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ.
Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του.

7 σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο σε περαξε η το οτι εσενα δεν σε καλουν σε ομηλια ουτε με ενα ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν καποιος σου παραδινει μια χωρα,
    δεν εισαι αχαριστος..
    40 χιλιαρικα ειναι τιποτα
    μπροστα στα δις που εβγαλαν οι τραπεζες,
    απο το 2010 και μετα,
    απο την εξυπηρετηση του χρεους..
    χωρια τα αλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαγκας ο ποδηλατης και μας γαμησε και πληρωνεται καλοι μαλακες ειμαστε απορω με αυτους που θα τον εδερναν θα τον κρεμαγαν θα θα θα θα χειροτεροι απο πολιτικοι ειχανε καταντησει πληρωστε τωρα και μην παριστανετε τους κουραδομαγκες γιατι ειστε χεστες,καθηστε και κλαφτε σε καμια γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ρε ΓΙΩΡΓΑΡΕ που εισαι γητευτη των ψηφοφλωρων ελληνων,τους τρελανες αργηγαρα μου,με ενα 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ' πηρες 45 % τους πηρες και τα μυαλα και τα σωβρακα παικταρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα σαρδαμ στην ομιλια πανε εξτρα?στης καλτσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση