GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος πνιγμός 40χρονου άνδρα στο Ρέθυμνο

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει το φετινό καλοκαίρι τα περιστατικά πνιγμών στις θάλασσες της Κρήτης, αφού και σήμερα το μεσημέρ...


Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει το φετινό καλοκαίρι τα περιστατικά πνιγμών στις θάλασσες της Κρήτης, αφού και σήμερα το μεσημέρι ένα ακόμη άτομο άφησε την τελευταία του πνοή στo Ρέθυμνο.
Πρόκειται για έναν Ουκρανό, ηλικίας περίπου 40 ετών, που εδώ και λίγες μέρες είχε έρθει για διακοπές στον Πλακιά.
Ο άτυχος άντρας, ένα 24ωρο μετά τον χαμό ενός 71χρονου τουρίστα που πνίγηκε στην παραλία του Καλαμακίου στο Ηράκλειο, εθεάθη από λουόμενους να επιπλέει στα νερά της θάλασσας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προηγουμένως έκανε κατάδυση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και μετέβη στο σημείο για τη διακομιδή της σορού στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 31 Αυγούστου οι παραλίες του νησιού έχουν μείνει χωρίς ναυαγοσώστες, ενώ η καλοκαιρινή περίοδος συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση