GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Από την πίσω πόρτα μπήκαν για απολογία η 43χρονη παπαδιά και ο 41χρονος εραστής

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν η 43χρονη παπαδιά και ο 41χρονος εραστής της, όπου αναμένεται να απολογηθούν. Υπάρχει όμως και η εκδοχ...


Στον ανακριτή οδηγήθηκαν η 43χρονη παπαδιά και ο 41χρονος εραστής της, όπου αναμένεται να απολογηθούν.
Υπάρχει όμως και η εκδοχή να ζητήσουν νέα 48ωρη προθεσμία οι δικηγόροι της παπαδιάς,Θεοδώρας Αυγεροπούλου, σύζυγο του ιερέα που δολοφονήθηκε πριν λίγες μέρες στους Κρουνούς Ηλείας, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τις κατηγορίες και την δικογραφία της υπόθεσης, αφού μόλις την Πέμπτη(6/9),πήραν την εντολή να αναλάβουν την υπεράσπιση της!
Η μεταφορά των δραστών στον ανακριτή έγινε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, διότι στην είσοδο υπήρχαν αρκετοί εξαγριωμένοι πολίτες, που τους περίμεναν.

Ο 41χρονος έπαιρνε προνοιακό επίδομα
Στο μεταξύ σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο 41χρονος, είχε χτυπήσει το χέρι του σε τροχαίο και για το λόγο αυτό λαμβάνει προνοιακό επίδομα από την Πολιτεία, ως άτομο με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας της τάξης του 90%.
Παρ’ολη λοιπόν την αναπηρία του, ο εραστής της παπαδιάς, τυφλωμένος από το πάθος και τον έρωτα που έτρεφε, σήκωσε με κόπο το δίκαννο, στόχευσε τον ανυποψίαστο ιερέα και…. Αυτό ήταν! Πέθανε ένας πατέρας τριών παιδιών με κοινωνικές ευαισθησίες καθώς εξομολογούσε φυλακόβιους.

Και τρίτος συνήγορος υπεράσπισης της παπαδιάς
Τρίτος συνήγορος υπεράσπισης της παπαδιάς θα είναι ο δικηγόρος Αθηνών κ. Λύτρας
Oι Δικηγόροι κ. Άρης Παναγιωτόπουλος και κ. Γεωργουλόπουλος Ιωάννης,είναι οι συνήγοροι υπεράσπισης της παππαδιάς Θεοδώρας Αργυροπούλου, που κατηγορείται μαζί με τον Νικόλαο Νικολόπουλο ότι σκότωσαν τον ιερέα στην περιοχή Κρεστένων.
Θυμίζουμε ότι η κατηγορούμενη είπε προσερχόμενη στον εισαγγελέα χθες ότι δεν επιθυμούσε παράσταση συνηγόρου υπεράσπισής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση