GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει στις 8/10 το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Για πρώτη φορά μετά από 19 μήνες θα συγκληθεί στις 8 Οκτωβρίου το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικώ...

Για πρώτη φορά μετά από 19 μήνες θα συγκληθεί στις 8 Οκτωβρίου το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι στόχος είναι μια εθνική και αποτελεσματική εξωτερική πολιτική που θα συμβάλει θετικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Παράλληλα, προανήγγειλε ότι πολύ σύντομα Ειδική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, αποτελούμενη από επιστήμονες, διπλωμάτες και ακαδημαϊκούς, θα αρχίσει τις εργασίες της προκειμένου να ετοιμάσει την πρότασή της για το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής, σύμφωνα και με τη νέα διεθνή οικονομική και εξωτερική συγκυρία.
Η Επιτροπή, αναμένεται να παραδώσει την πρότασή της αρχές του 2013, ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο Εξωτερικών θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με κόμματα, Βουλή, διπλωμάτες και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας, σημειώνοντας ότι σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο θα έχουν ο πρωθυπουργός και το Κοινοβούλιο.
Ο υπουργός Εξωτερικών, τέλος, ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται εδώ ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Εντμάν Παναρίτι.

1 σχόλιο

  1. Μετά τις αμερικανικές εκλογές θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για την Ελλάδα.Απλά δέν σώνεται!

    -3,2 εκ συνταξιούχοι

    -1,2 εκ δημόσιοι

    -1,3 εκ άνεργοι

    σύνολο:5,7 εκ ανενεργός πληθυσμός.

    Ενεργός πληθυσμός:1,7εκ

    Συνεχίζουν οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ να κοροϊδεύουν ασύστολα εναν λαό που ούτως ή άλλως δεν ξέρει τί του γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση