GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Θερμή» υποδοχή ετοιμάζει η «Χρυσή Αυγή» στην Μποφίλιου σήμερα στον Αυλώνα

Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Αυλώνα Αττικής , εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει το βράδυ ...


Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Αυλώνα Αττικής , εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει το βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου.
Ο  δήμος Αυλώνα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Ζυγομαλεια 2012″ θα φιλοξενήσει στις 9:30 το βράδυ στο μουσείο Ζυγομάλα, τη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, μέλη που σύμφωνα με τους κατοίκους φέρεται να πρόσκεινται στην «Χρυσή Αυγή», έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με την ανακοίνωση που βλέπετε παρακάτω…
Μεταξύ άλλων γράφει: «Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» . Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, τα φερόμενα ως μέλη της «Χρυσής Αυγής» ετοιμάζουν «ζεστή υποδοχή» στην δημοφιλή τραγουδίστρια, εξαιτίας παλιών ανοιχτών λογαριασμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό.
Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν «μωρή καρ…λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα» και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν».

5 σχόλια

  1. Ποιος το ξέρει αυτό το κνωδαλο?????!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυση Αυγη ειναι μια Ηλιακτιδα στο σκοταδι των Βρωμερων ανθελληνων απο οπου & Εαν προερχονται απο Ξυριζα η απο οτιδηποτε αλλο περιεργο προσωπο "Τραγουδιστρια" κτλ κτλ "καλητεχνιδα!!!!!"κτλ κτλ, καλα θα σου κανουν οταν τοπαιζες ελευθερη & ωραια καλα ηταν τωρα θα δης τα απιδια του Σακου.
    Μην παιζει κανεις με την Χρυση αυγη, γιατι ερχεται παντοδυναμη, γιατι εκπροσωπει το Ε θ ν ο ς & την ορθοδοξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουτανα να γαμησουν εσενα και ολα τα μαλακισμενα που θα ειναι μαζι σου. Το κακο ρε παλιοπουτανα ειναι οτι θα σε αρεσει και θα θες και αλλο. Βρωμοπουτανα γαμω το μουνι που σε πεταζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΘΑ ΦΟΒΙΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση