GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευθυντής σχολείου έκανε αναφορές περί Χρυσής Αυγής...

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πάτρας θα δώσει εξηγήσεις στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας για τις αναφορές που ...

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου της Πάτρας θα δώσει εξηγήσεις στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας για τις αναφορές που φέρεται να έκανε στην «Χρυσή Αυγή», οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις γονέων.
Μετά τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, ο διευθυντής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου, παρουσίασε τις ενέργειες που έχει κάνει για να βρεθεί λύση.
Σύμφωνα με καταγγελίες, αφού ανέφερε πως έκανε ό,τι μπορούσε, χωρίς να βρεθεί λύση, αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να ζητηθεί βοήθεια από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις γονέων, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον διευθυντή.

5 σχόλια

  1. Να μην ξεχνάτε. Οτι είναι κόμμα της Ελληνικής Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ....ΕΙΝΑΙ ""ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ"".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έλεγε να πάρουμε βοήθεια από το σύριζα θα διαμαρτυρονταν;υποκριταί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσή Αυγή: παραθρησκευτική οργάνωση ή κόμμα;

    Έχουμε ξεφύγει εντελώς.
    Εντελώς όμως!
    Και ως κράτος, ως πολίτες, ως δημοκρατία, ως πολιτισμός γενικά των νεοελλήνων.

    Όταν ο πεινασμένος πολίτης μπαίνει στην ουρά για να πάρει ένα πιάτο φαί από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του, είναι μια πράξη συμπόνιας και αλληλεγγύης της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης.
    Όταν ένα κόμμα που ψηφίστηκε από ένα κομμάτι του ελληνικού λαού για να συνεισφέρει με
    προτάσεις - λύσεις και όχι με στείρα άρνηση στα προβλήματα της πατρίδας μας, μπαίνει στη λογική του λαικισμού με το να μοιράσει δέκα σακούλες ρύζι και μακαρόνια σε πολίτες που δεν έχουν να φάνε, αμέσως αφήνει την αποστολή του στο κοινοβούλιο και μετατρέπεται σε παραθρησκευτική οργάνωση!

    Στην Τουρκία, εφημερίδες που απευθύνονται σε πλατιά λαικά στρώματα, μοιράζουν κι εκείνες μακαρόνια και ρύζι σε κάθε έκδοσή τους!
    Το ίδιο κάνουν σε διαφορετική παραλλαγή όμως και κάποιες εφημερίδες και στην Ελλάδα.

    Όλοι κάνουν το ίδιο με ένα και μοναδικό σκοπό: ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    Το κέρδος στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Χρυσή Αυγή και τους θυμωμένους οπαδούς της, είναι περισσότερη συμπάθεια και προφανώς περισσότεροι ψήφοι στις επόμενες εκλογές.
    Με ποιο στόχο όμως;
    Να γίνει ο Μιχαλολιάκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο οι λοιποί νταβρατισμένοι στρατιώτες του…. υπουργοί;

    Και μετά τι;
    Ποια Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;
    Την Ελλάδα του ‘εγέρθητω’ και της σφαλιάρας;
    Την Ελλάδα της δραχμής και της απομόνωσης;
    Τη Νέα Ελλάδα της καθαρής φυλής και της ανώτερης ράτσας;
    Ουαί!

    Μιχαλολιάκος και ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αγκαλιά με τους πρώην αποτυχημένους θεωρητικούς του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μια ατομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.
    Θα την αφήσουμε να εκραγεί και να παρασύρει το μέλλον των παιδιών μας στην ολοκληρωτική καταστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ 100 ΒΥΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση