GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα ανεχτούμε προσπάθειες να πληγούν οι Αμερικανοί»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις επιθέσεις με στόχο πρεσβείες των ΗΠΑ κι επέμε...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις επιθέσεις με στόχο πρεσβείες των ΗΠΑ κι επέμεινε ότι δεν θα ανεχτεί ποτέ τις προσπάθειες να πληγούν οι Αμερικανοί.
«Έχω καταστήσει σαφές ότι οι ΗΠΑ τρέφουν έναν βαθύ σεβασμό για τους ανθρώπους όλων των θρησκειών», είπε ο Ομπάμα κατά την εβδομαδιαία ραδιοφωνική του ομιλία. «Ωστόσο, δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία για την βία… Δεν υπάρχει δικαιολογία για επιθέσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία μας».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε τη δέσμευσή του να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες της επίθεσης στο αμερικανικό προξενείο στη Λιβύη και πρόσθεσε ότι οι αντι-αμερικανικές διαμαρτυρίες που έχουν προκληθεί στον μουσουλμανικό κόσμο ύστερα από την προβολή της αμερικανικής ταινίας η οποία θεωρήθηκε προσβλητική για τον προφήτη Μωάμεθ, δεν θα αποθαρρύνουν τις προσπάθειες της Ουάσινγκτον να στηρίξει τη δημοκρατία στην περιοχή αλλά και σε αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση