GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ λέει «όχι» στις οριζόντιες περικοπές

Κέιμενο-πρόταση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, θα αποστείλει το ΠΑΣΟΚ διαμηνύοντας ότι δεν αποδέχεται οριζόντιες περι...

Κέιμενο-πρόταση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, θα αποστείλει το ΠΑΣΟΚ διαμηνύοντας ότι δεν αποδέχεται οριζόντιες περικοπές. Έπειτα από σύσκεψη του κ. Βενιζέλου με τους κ.κ. Σαχινίδη, Πρωτόπαπα και Κουτρουμάνη αποφασίστηκε στην πρότασή του το ΠΑΣΟΚ να λέει «όχι» στις οριζόντιες περικοπές σε συντάξεις, σε αναπηρικά επιδόματα όπως και στα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, γράφουν σήμερα «Τα Νέα», τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων έχουν υποεκτιμηθεί από το υπουργείο Οικονομικών και ανέρχονται σε 1,5 δισ. ευρώ παραπάνω από όσο έχουν υπολογισθεί.
Ως εκ τούτου, το ΠΑΣΟΚ ζητά περικοπές στις συντάξεις και τα δώρα μικρότερες κατά 1,5 δισ. ευρώ, αντιπροτείνοντας να υπάρξει κλιμάκωση στις μειώσεις που θα αποφασιστούν.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τους επιτελείς του να έλθουν σε συνεννόηση με τη Δημοκρατική Αριστερά για την παρουσίαση καταλόγου ισοδύναμων μέτρων.
Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, έκανε χτες γνωστό ότι το κόμμα του έχει έτοιμο κατάλογο με ισοδύναμα μέτρα της τάξης των 4 δισ. ευρώ.

1 σχόλιο

  1. αφου στη ΝΔ θα καταληξετε,οσοι πασοκοι απομεινετε..
    να γλυφετε το μιχαλο για κανα ψιχουλο..

    γιατι φωναζετε,λες και σας προσεχει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση