GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ»

Φως στην άκρη του τούνελ στην αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ βλέπει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβέλε, σε συνέντ...

Φως στην άκρη του τούνελ στην αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ βλέπει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβέλε, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.
«Πρέπει να σκεφθούμε πέραν του σήμερα και να αρχίσουμε έναν συντεταγμένο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης. Πρέπει να βελτιώσουμε την Ευρώπη και να οικοδομήσουμε νέα εμπιστοσύνη στην Ευρώπη», λέει.
Ο Γκίντο Βέστερβέλε συμμετείχε χθες στη συνεδρίαση της ομάδας σχεδιασμού για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ομάδα απαρτίζεται από τους υπουργούς Εξωτερικών έντεκα ευρωπαϊκών χωρών και έχει αναλάβει να παρουσιάσει σειρά προτάσεων προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο.
Στην ομάδα συμμετέχουν η Γερμανία, η Πολωνία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση