GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας για νέα μέτρα: “Κόντεψα να σκοτωθώ μαζί τους… τι άλλο να έκανα;”

ΟΜΑΔΑ υποδοχής επιστράτευσε τις προάλλες στην Ιπποκράτους για να υποδεχθεί τον Γιάννη Στουρνάρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Στην πόρτα υποδέχθ...

ΟΜΑΔΑ υποδοχής επιστράτευσε τις προάλλες στην Ιπποκράτους για να υποδεχθεί τον Γιάννη Στουρνάρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Στην πόρτα υποδέχθηκαν τον υπουργό Οικονομικών ο Πάρις Κουκουλόπουλος και η Φώφη Γεννηματά, ενώ διακριτικά πιο πίσω στεκόταν η Χριστίνα Μανωλοπούλου. Θυμίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση Βενιζέλου – Στουρνάρα μετά τις εκατέρωθεν διαρροές και τη δυσαρέσκεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για ελλιπή ενημέρωση από το οικονομικό επιτελείο για τα μέτρα.
ΠΑΡΑ την ομάδα υποδοχής, μέσα στη συνάντηση το κλίμα ήταν βαρύ, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Αυτό επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών τι έχει επιτευχθεί σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί (δηλαδή της αποφυγής των οριζόντιων μέτρων).
Στο άκουσμα της ερώτησης επικράτησε παγωμάρα…
Η κακή αυτή στιγμή διεκόπη όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στις συνομιλίες της προηγούμενης εβδομάδας με την τρόικα. Τότε ο Στουρνάρας είπε στον Βενιζέλο κάτι σε στυλ «είδες τι έγινε, κόντεψα να σκοτωθώ μαζί τους… τι άλλο να έκανα;».

2 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΟΡΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ... ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση