GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχώρηση της ανεργίας στη Σλοβενία

Μικρή πτώση, που «αγγίζει» το 1%, κατέγραψε το ποσοστό ανεργίας στη Σλοβενία τον Αύγουστο τόσο σε μηνιαία όσο και σε ετήσια βάση, σύμφ...

Μικρή πτώση, που «αγγίζει» το 1%, κατέγραψε το ποσοστό ανεργίας στη Σλοβενία τον Αύγουστο τόσο σε μηνιαία όσο και σε ετήσια βάση, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Υπηρεσία Απασχόλησης της βαλκανικής αυτής χώρας.
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι καταγεγραμμένοι άνεργοι στη Σλοβενία τον Αύγουστο ήταν 106.071, δηλαδή 0,8% λιγότεροι σε σχέση με έναν μήνα πριν και 0,9% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011.
Μόνο τον Αύγουστο, στα μητρώα ανέργων προστέθηκαν 6490 άτομα- 0,2% λιγότερα σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011 και 26,2% σε σχέση με έναν μήνα πριν.
Οι περισσότεροι, 3168 άτομα, είναι άνεργοι, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας έληξαν τον Αύγουστο, ενώ άλλα 1354 άτομα απολύθηκαν στο πλαίσιο μειώσεων του εργατικού δυναμικού σε διάφορες επιχειρήσεις.
Αντίστοιχα, τον Αύγουστο του 2012, 7310 άτομα διαγράφηκαν από τα μητρώα ανέργων, εκ των οποίων οι 4000 απασχολήθηκαν στην οικογενειακή επιχείρησή τους ή ξεκίνησαν δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση