GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκολεμά για Καψή: "Η βλακεία είναι ανίκητη"

Φωτιές άναψε το σχόλιο του Μανώλη Καψή για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη. O δημοσιογράφος αποκάλεσε...

Φωτιές άναψε το σχόλιο του Μανώλη Καψή για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη. O δημοσιογράφος αποκάλεσε..."τσόλια" και "σιχαμένες" τις δυο ερμηνεύτριες, με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τις φορολογικές δηλώσεις καλλιτεχνών. Με αφορμή τους χαρακτηριστμούς, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, έγραψε στο facebook για τον δημοσιογράδο: «Το μόνο που έχω να πω είναι οτι η βλακεία είναι ανίκητη! Αιώνες τώρα. Διότι το να αποκαλείς «τσόλια» την Χαρούλα και τη Γαλάνη, τι άλλο να είσαι εκτός απο βλ@κας με πατέντα δηλαδή;».

2 σχόλια

  1. «Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ώστε 3 χιλιάδες ευρώ δήλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαί με την πρόνοια...»

    «Μήπως βρίσκεται καμιά βοήθεια για την κα Γαλάνη- τη φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας;»

    «Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»

    «Αυτό το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις άπορες Δήμητρα Γαλάνη και Τάνια Τσανακλίδου»

    «Η Γαλάνη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο;»
    «Πληροφορίες ότι η Δήμητρα Γαλάνη έκρυβε τα εισοδήματά της σαν αντίσταση στην κυβέρνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»

    «Αληθεύει ότι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δήλωση;»

    «Κότσιρας + Γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν πόσο φοροφυγάδες είναι.. γιατί είναι χαλκευμένα από τους μνημονιακούς εφοριακούς»

    «Η πηγή μου μου αποκάλυψε γιατί βγήκε στην αντίσταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Έχασε μου είπε 2 εκ από το κούρεμα των ομολόγων»


    ...
    Κάτω τα χέρια απο την συντρόφισα Γαλάνη, πολεμάει τον..κατακτητή !..γιαυτό δηλώνει 4.000 ευρω έσοδα το χρόνο

    Είναι και πρωτη ..πατριώτισα η σύντροφος της συνιστώσας Λεσβο του Σύριζα, τί να λέμε τώρα!

    Τρίζουν ΚΑΙ..τα θεμέλια του Μέγαλο Λαμπράκη απο τις 30χρονες επιδοτήσεις $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εσάς η κριτική είναι έμφυτη ή την σπουδάσατε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση