GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μέτρα φέρνουν ανασχηματισμό

Προς ανασχηματισμό μετά την ψήφιση των μέτρων, ίσως και εντός του 2012, οδεύει η κυβέρνηση, προκειμένου να αναβαθμίσουν τη συμμετοχή τ...

Προς ανασχηματισμό μετά την ψήφιση των μέτρων, ίσως και εντός του 2012, οδεύει η κυβέρνηση, προκειμένου να αναβαθμίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά και να διευθετηθούν τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα στη λειτουργία της.
Μετά την Ιπποκράτους πάντως, και η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ φαίνεται σύμφωνα με τη Real News να έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της στο νέο κυβερνητικό σχήμα με κορυφαία κομματικά στελέχη, πιθανότατα και με τον ίδιο τον κ. Κουβέλη σε θέση αντιπροέδρου.

3 σχόλια

  1. ΜΕ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2004-2009 ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που αναρτήθηκες στο..
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.


    Διεθνής διασυρμός από την Σκοπούλη - Ως πότε θα παραμένει στην κυβέρνηση Σαμαρά.
    Μείζον θέμα έχει προκύψει με την υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη.

    Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κ.Σκοπούλη είχε προαποφασίσει να δώσει στην φαρμακευτική εταιρεία Roche, τον μοριακό έλεγχο του αίματος για τον ιό του δυτικού Νείλου.
    Ο διαγωνισμός που έγινε, όπως καταγγέλει προφανώς ήταν για τα μάτια του κόσμου, καθώς η ανταγωνίστρια εταιρεία safe blood, λέει πως δεν της ζητήθηκε εγγράφως κάποια προσφορά, παρά μόνο τηλεφωνικά, ενώ και η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από μεσογειακή αναιμία, λέει πως αρκετές μέρες πριν η κυρία Σκοπούλη είχε αποκαλύψει στο σύνδεσμο πως τον έλεγχο θα τον κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία!

    Ποια είνα η σύμπτωση; Η ίδια εταιρεία χρηματοδοτούσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το ερευνητικό έργο του συζύγου της κυρίας υφυπουργού!

    Στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την κυρία Σκοπούλη όπως βαρύ είναι το κλίμα και από την πλευρά του υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου.

    Μάλιστα, όπως γράφει σε σημερινό δημοσιευμά της, η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", οι ενέργειες της υφυπουργού Υγείας, βγήκαν και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, εκτενές υπήρξε το ρεπορτάζ του μεγάλου περιοδικού Focus. Την στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει όρθια την Ελλάδας στο Εξωτερικό, στελέχη της κυβέρνησης - όπως η Σκοπούλη- φροντίζουν να ακυρώνουν την συλλογική δουλειά.

    Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα θέσει το θέμα Σκοπούλη, κατά την διάρκεια της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών. Και, αυτό γιατί θέλει να αποφύγει τα χειρότερα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιστορικά έχει αποδειχθεί όσοι με την συμμετοχή τους ευθύνονται δεν διόρθωσαν, μόνο συγκάλυψαν.
    Το ντουέτο συν τον μαϊντανό Κουβέλη δεν πρόκειται για λύση αλλά αδιέξοδο με μοιρασιά ρουσφετιού και βολέματος εις βάρος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση