GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιάστηκε ο Τσίπρας από το γραφείο του Μπουτάρη...

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του...

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και του...Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο Δημαρχείo της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουτάρης υποδέχτηκε τον κ. Τσίπρα ρωτώντας τον «τι γίνεται;». Ο Αλέξης απάντησε: «Μέσα είναι όλα καλά. Έξω δεν ξέρω τί γίνεται».
Στη συνέχεια οι δύο άντρες πέρασαν στο εσωτερικό του γραφείου Δημάρχου. Ο κ. Τσίπρας εντυπωσιάστηκε και αναφώνησε «μεγαλεία!». Ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Κουράκης, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στο Δήμαρχο, εξήγησε ότι τα «μεγαλεία» παρελήφθησαν από την προηγούμενη διοίκηση.
Τότε ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε έναν φίλο από τα παλιά. «Άλλαξες. Δεν σε γνώρισα» είπε απευθυνόμενος στον Αντρέα Κουράκη ο οποίος μέχρι πριν από κάποια χρόνια ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιδήμαρχος είχε διαγραφεί από το ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ.
Οι πόρτες έκλεισαν. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί εξήλθαν από το δημαρχιακό γραφείο και η συνάντηση άρχισε.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση