GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρωτας Τσίπρα – Ράιχενμπαχ...

Συναντήθηκαν στη Βουλή και ο Αλέξης είχε όλα τα δεξιά ευρωλιγούρια του ΣΥΡΙΖΑ μαζί του…! Πέτυχε τελικά η γραμμή των Ευρωπαίων επικ...


Συναντήθηκαν στη Βουλή και ο Αλέξης είχε όλα τα δεξιά ευρωλιγούρια του ΣΥΡΙΖΑ μαζί του…!
Πέτυχε τελικά η γραμμή των Ευρωπαίων επικυρίαρχων. «Φτύνοντας» με περιφρό­νηση τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέ­ξη Τσίπρα, ο Λουξεμβουργιανός πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ και ο Βέλγος πρόε­δρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι, αρνούμενοι να συναντηθούν μαζί του, τον έστειλαν τελικά στην αγκαλιά του Γερμανού γκαουλάπερ!
Οσο και αν φαίνεται σχεδόν απί­στευτο, την Τρίτη ο Αλ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από «ευρωλιγούρια» της δεξιάς πτέρυγας του κόμ­ματος του, συναντήθηκε πραγματι­κά στη Βουλή με τον Χοροτ Ραιχενμπαχ, τον κατοχικό διοικητή της χώ­ρας! Τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης των Ευρωπαίων επικυρίαρ­χων, ο οποίος ελέγχει αν η κυβέρνη­ση των πολιτικών δοσίλογων Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη εφαρμόζει πιστά τις εντολές της τρόικας.
(*) Η στάση του Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο αξιοκατάκριτη γιατί με επιμονή στο πρόσφατο παρελθόν αρνιόταν κατηγορηματικά κάθε επαφή με την τρόικα.
«Η αντιπροσωπεία της τρόι­κας ζήτησε συνάντηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η θέση μας είναι απολύτως σαφής: Οι κύριοι Τόμσεν, Μορς και Μαζουχ είναι εντεταλμένοι υπάλ­ληλοι με σκοπό την παρακολούθη­ση της εφαρμογής του Μνημονίου και όχι πολιτικοί εκπρόσωποι των εταίρων μας. Δεν έχει κανένα νόη­μα η συνάντηση και η συζήτηση μα­ζί τους» είχε δηλώσει προ διμήνου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλαξε τώρα και ο Αλέξης Τσί­πρας αναγνώρισε το καθεστώς κα­τοχής συναντώμενος με τον Ράιχενμπαχ; Μπορεί έτσι να απαξιώνεται στα μάτια των αριστερών και των αντιμνημονιακών Ελλήνων, αλλά με αυτή την κωλοτούμπα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να εγκριθεί ως «πρωθυπουργήσιμος» από τους Γερμανούς, ώστε να τον βάλουν να συνεχίσει το έργο του Γιωργάκη και του Σαμαρά!
Αντε, καλά …στέφανα και με τον Τόμσεν, Αλέξη!
Σχόλιο στην εφημερίδα Πριν 23/9/12
(*) Σημείωση από αριστερό blog: H αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από τους Γ. Δραγασάκη, Γ. Σταθάκη, Ευκλ. Τσακαλώτο και Γ. Μηλιό, δηλαδή το οικονομικό επιτελείο του κόμματος. Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα και συμμετείχαν εκτός του επικεφαλής της task force της Κομισιόν, Χορστ Ράιχενμπαχ, το στέλεχός της Π. Καρβούνης και η υπεύθυνη της task force στην Αθήνα Ζορζέτα Λάλη.
Από “αριστερό blog”, μοντάζ “Γρέκι”

5 σχόλια

  1. Αυτοί οι 4 που λες ότι τον συνόδευαν δεν είναι δεξιά πτέρυγα, υστερική και άσχετη πτέρυγα είναι, με μόνο χαρακτηριστικό που τους διαφοροποιεί από το "εθνικό σύμβολο" κατέβασα-τη-σημαία-και-έχω-license-to-bullshit-everybody-anytime Μανώλη Γλέζο είναι ότι μας κάνουν τη χάρη και πουλάν την επικίνδυνη και πιθανά συνειδητά διαστρεβλωτική πραμάτεια τους αποδεχόμενοι να εμφανίζονται με αστικούς όρους σε αστικά πάνελς.

    Κατά τα λοιπά ε όχι και "ευρωλιγούρης" (=σοβαρός στοιχειωδώς) ο Μηλιός. Και ... ο Σταθάκης!!! Επειδή δεν βαρούν προσοχή δακρύζοντας όταν ακούν "Τσάβες" μην το παρακάνουμε αποδίδοντάς τους τιμητικές ιδιότητες που δεν τους αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου μία φορά δικαιώθηκε με το Σαμαρά. Μία θα δικαιωθεί με τον τσίπρα. Ευχόμενοι να μην είναι πολύ αργά προβλέπω το δίδυμο Βενιζέλος - Παπανδρέου να ηγείται των σοβαρών πατριωτών αστών στον εμφύλιο που θα ξεσπάσει οσονούπω όπως πάνε τα πράγματα μεταξύ Χρυσαυγιτών τυφλών αρνητών του συστήματος και των κάπως χορτασμένων με κάποιο μέλλον. Το δίδυμο θα επικρατήσει και η χώρα θα απογειωθεί.

    Είπαμε. Το πρόβλημα είναι οι ψευδαισθήσεις. Αυτές πήγε να αλλάξει ο παπανδρέου αλλά ο λαϊκισμός σημείωσε μία τακτική νίκη εναντίον του και εναντίον του τόπου. Στο τέλος όμως από ανάγκη η πραγματικότητα θα νικήσει τις ψευδαισθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΟΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΙΣΤΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. « Αν ο Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι της Χρυσή Αυγής είναι τα -SS-

    τότε ο Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα - SA-
    με όρους Βαϊμάρης ».

    .....του κώλου φυσικα

    και τα δύο σιχαμερά πρωκτικά αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gia na ginei emfilios xreiazontai dio meri. Auti ti stigmi to 95% tou politikou sistimatos den amfisvitei to kapitalismo. Oute i xrisi augi oute o SIRIZA einai antisistimikoi me orous ideologikous.

    O emfilios 8a itan mia kali ekseliksi giati 8a edeixne oti ena meros tou ergazomenou laou amfisvitei to sistima pou ton exei ferei se anexeia. Alla to provato o laos tipota den amfisvitei pros to paron. Nomizei oti to provlima einai i diaf8ora kai o ploutismos ton politikon ki adinatei na katalavei ti prokalei auta ta fainomena. Kai fisika ta MME de ton voi8an ka8olou.

    Ara kofte tis malakies peri emfiliou. Den iparxei tetoios kindinos. O kindinos einai apla na ginoume Voulgaria, Oukrania kai loipes proin anatolikes pou metanasteusan kai peinasan mazika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση