GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη στη Βουλή η συζήτηση για τη λίστα των "32"...

Σε συνεδρίαση καλείται την ερχόμενη Τετάρτη η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προκειμένου να συζ...


Σε συνεδρίαση καλείται την ερχόμενη Τετάρτη η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με τη λίστα των 32 βουλευτών που φέρονται να εμφανίζουν «περίεργο πλουτισμό».
Την Επιτροπή συγκάλεσε ο πρόεδρός της Αθ. Νάκος έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του Δ. Παπαδημούλη.
Με την επιστολή ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να γνωστοποιηθούν άμεσα στην Επιτροπή τα στοιχεία των νυν και πρώην βουλευτών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.
Σχετικά με την επιστολή ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Για την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ ζήτησα την άμεση σύγκληση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής. Όταν ασχολείται με το θέμα το ΣΔΟΕ και παρεμβαίνει και η δικαιοσύνη είναι αδιανόητο να ολιγωρεί το ίδιο το Κοινοβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση