GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι επιχειρήσεις και οι πολίτες έχουν φτάσει σε οριακό σημείο»

Με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσία κα...

Με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσία και των Υπουργών Μακεδονίας Θράκης και Ανάπτυξης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο, οι δε επιχειρηματίες παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανάκαμψη της οικονομίας.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΒΒΕ κ. Πέντζο, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, οι δε βιομήχανοι επεσήμαναν πως «η έξοδος από την κρίση διέρχεται από την έμπρακτη υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας».
Ο ΣΒΕΕ ζήτησε από την κυβέρνηση την άμεση υλοποίηση όλων εκείνων των μέτρων που θα αυξήσουν άμεσα τη ρευστότητα και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα στην αγορά, με στόχο να διασωθούν οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και να αναπνεύσει η κοινωνία και οι επιχειρήσεις.
Όσον αφορά στα θέματα της Βορείου Ελλάδος, η Διοίκηση του ΣΒΕΕ ζήτησε από τον Πρωθυπουργό την ενίσχυση της Ζώνης Καινοτομίας και του επεσήμαναν τον κίνδυνο αποεπένδυσης που βρίσκεται προ των πυλών .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Σαμαράς έδειξε κατανόηση στα αιτήματα τους και επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος και για σειρά δράσεων που θα ενισχύσουν και την ανάπτυξη, και τη ρευστότητα και την επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση