GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης σε Προβόπουλο: Πόσα λεφτά παίρνεις;

Νέα μετωπική επίθεση εξαπέλυσε κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατηγορώντας τον μ...


Νέα μετωπική επίθεση εξαπέλυσε κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατηγορώντας τον μέσω του twitter ως τροχονόμο της φοροδιαφυγής.
Παράλληλα, ο κ. Καρχιμάκης με αφορμή και νέα δημοσιεύματα του Τύπου επανέρχεται στο θέμα των αποδοχών του κ. Προβόπουλου επισημαίνοντας ότι ο ίδιος αρνείται να απαντήσει για το θέμα ακόμη και στη Βουλή.
Ο κ. Καρχιμάκης υποστηρίζει ότι ο κεντρικός τραπεζίτης λαμβάνει περισσότερα από 25.000 ευρώ το μήνα χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι αποδοχές από πιστωτικές κάρτες, έξοδα παράστασης και δαπάνες ταξιδίων.
Παράλληλα, καταφέρεται και κατά του αναπληρωτή Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα τον οποίο κατηγορεί ότι συγκαλύπτει το θέμα των αποδοχών του τραπεζίτη.

1 σχόλιο

  1. Ο Προβόπουλος ηταν και τοτε που ηταν πρωθυπουργός ο προστάτης σου,τώρα το θυμήθηκες να τον ρωτήσεις????'???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση