GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γίνε η αλλαγή...

Το Inside Out Project | Be the Change είναι ένα συμμετοχική έργο τέχνης που ενώνει 17 χώρες και 23 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το οποίο έχει...

Το Inside Out Project | Be the Change είναι ένα συμμετοχική έργο τέχνης που ενώνει 17 χώρες και 23 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το οποίο έχει ως στόχο να μοιράσει τις ιστορίες από εκείνους που πιστεύουν στην αλλαγή, με σεβασμό για το φυσικό τους και το ανθρώπινο περιβάλλον. Το Inside Out έργο ξεκίνησε με μια ευχή από το βραβείο TED, JR, "για να γυρίσει τον κόσμο μέσα προς τα έξω".
Το Inside Out Project είναι μια συνεργασία μεταξύ του TED Talks & του Γάλλου καλλιτέχνη δρόμουJR, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2011. Είναι ένα παγκόσμιο, μεγάλης κλίμακας συμμετοχικό έργο τέχνης, που οδηγείται από τον σκοπό της αλλαγής των μηνυμάτων της προσωπικής ταυτότητας σε καλλιτεχνικά έργα. Το Inside Out έχει ως στόχο να δώσει σε κανέναν και σε όλους μια φωνή μέσα από την εικόνα του/της. Ασπρόμαυρα φωτογραφικά πορτρέτα έχουν κολληθεί στους δρόμους των πόλεων σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας και μοιράζοντας τις άγνωστες ιστορίες των καθημερινών ανθρώπων.
Από το αρχικό σχέδιο που ξεκίνησε ο JR, αυτό έχει πλέον μεγαλώσει και 20 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν αποφασίσει να ενωθούν και ταυτόχρονα να κολλήσουν 10.000 πορτρέτα στους δρόμους τους για να επιστήσουν την προσοχή σε ένα ζήτημα: την κλιματική αλλαγή. Έτσι, η νέα δράση «Inside Out Project | Be the Change γεννήθηκε.
Η δράση γεννήθηκε από τη συνειδητοποίηση ότι η κλιματική αλλαγή δεν αφορά μόνο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, αλλά και στις ανθρώπινες ιστορίες που μας ενώνουν ως πολίτες του κόσμου. Η παγκόσμια ιδέα είναι να φέρουμε τους ανθρώπους μαζί με διαφορετικές προσλαμβάνουσες και ενδιαφέροντα για να δημιουργήσουμε ένα ενοποιημένο μήνυμα που έρχεται απ 'ευθείας από το λαό για το λαό. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε την ευθύνη να μοιραστούμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας, για να εμπνεύσουμε πραγματική αλλαγή.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:http://iopbethechange.meld.cc/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση