GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδ. Βουδούρης (ΔΗΜΑΡ): Δεν ψηφίζω μέτρα, να προσεγγίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ...

Τα νέα μέτρα αποτελούν τεστ για τη συνοχή της κυβέρνησης αφού ναι μεν οι κκ Βενιζέλος και Κουβέλης λένε οτι δεν θα θέσουν “κόκκινες γραμμές”...

Τα νέα μέτρα αποτελούν τεστ για τη συνοχή της κυβέρνησης αφού ναι μεν οι κκ Βενιζέλος και Κουβέλης λένε οτι δεν θα θέσουν “κόκκινες γραμμές”, όμως πληθαίνουν οι βουλευτές τους που διαφωνούν ανοιχτά με τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων.
Μεχρι στιγμής, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ τουλάχιστον 8 βουλευτές από τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει διαφωνίες για μέτρα που περιέχει το πακέτο των 11,5 δισ. Ανάμεσά τους οι Κ. Σκανδαλίδης, Μ. Μπόλαρης, Γ. Ντόλιος, Σ. Κεδίκογλους, Χ. Αηδόνης ενώ ο Γ. Μιχελογιαννάκης θέτει ως προϋπόθεση την εφαρμογή της προγραμματικής συμφωνίας για να ψηφίσει τα μέτρα.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδ. Βουδούρης  δηλώνει οτι δεν θα ψηφίσει οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. Ο κ. Βουδούρης θεωρεί ότι τα μέτρα δε συνάδουν με την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης και διαφωνεί με τις συνεχείς συσκέψεις των τριών αρχηγών, σημειώνοντας: “Αν είναι να συνεχιστεί, ας αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ”. Τέλος, ο κ. Βουδούρης τάσσεται υπέρ της προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον με το ΠΑΣΟΚ.
Την πρόθεση του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικα τις χαμηλές συνταξεις αλλά και οσα μειώνουν τις αποδοχές των αστυνομικών δηλώνει ο Κ Σκανδαλίδης στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.
“Αυτά είπα ότι δεν θα ψηφίσω και όχι συνολικά τα μέτρα” σημειώνει και τονίζει πως ‘δεν θα καταψηφισω την κυβέρνηση”.Θεωρεί αναγκαίο να ανακτήσει η χώρα την αξιοπιστία της προς τους εταίρους αλλά όπως λέει “θα ήταν μνημειο υποκρισίας να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες και μάλιστα απροσχημάτιστα”.
Σε ότι αφορα το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι περπατα σε τεντωμένο σχοινί και συμπληρώνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το εάν θα ανασυσταθεί ή θα μετατραπεί σε μια “συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη“.
Ίσως για αυτο το λόγο και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατατίθεται στη Βουλή το δευτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου το νέο πακέτο μέτρων των 11.6 δισ., σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής.
newsit.gr

5 σχόλια


  1. _____________________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ.....Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ...ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ

    3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ
    ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΑΜΙΑ

    ΧΑΧΑΧ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ....KAI O ΠΡΩΚΤΟΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φ. Κουβέλη ξέκοψες από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσες είχαν λάθος ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Καλά έκανες γιατί οι πολυτασικοί συνεύρεση δεν ήταν να την εμπιστεύεσαι με εκείνα που δήλωνε ο προηγούμενος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες. Ζητούσε να μην τους βάλουν σε εγκαταλειμμένα στρατόπεδα αλλά να φτιάξουν ξενώνες. Από τότε έλεγαν απερισκεψίες.
    Κάτι δεν μου πάει καλά με την στάση σου. Δέχθηκες στο κόμμα σου την Ρεμπούση που έλεγε για τους πρόσφυγες ότι συνωστίζονταν στις αποβάθρες της Σμύρνης περιμένοντας τα πλοία να τους φέρουν στην Ελλάδα, για την Σμύρνη και τα χωριά που έμειναν Έλληνες και καίγονταν από τους Τούρκους ούτε λέξη δεν έγραψε. Ο παππούς μου ήταν πρόσφυγας και έχασε τον αδελφό του, την νύφη του και τα 4 ανίψια του, τους έκαψαν οι τούρκοι . . . . . . . .
    Πράγματι καλείσαι να στηρίζεις την κυβέρνηση για να μην χρεοκοπήσουμε σαν χώρα, παίρνοντας επώδυνα μέτρα, το καταλαβαίνω. Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν πάει ακόμη στην δικαιοσύνη αυτοί που έκλεψαν τον τόπο παίρνοντας τα θαλασσοδάνεια. Είχε προτείνει το 2010 ένας Γάλος ευρωβουλευτής να κάνει κάτι παρόμοιο και η Ε.Ε. σαν εκείνο που ζήτησε η διεθνής κοινότητα για τον Καντάφι, να παγώσουν οι καταθέσεις του σε ξένες τράπεζες. Συγκεκριμένα είπε όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων που είναι στο εξωτερικό να ελεγχτούν εάν δικαιολογούνται και εάν έχουν δηλωθεί τα ποσά αυτά . Δεν στηρίχθηκε η πρόταση του από την τότε κυβέρνηση, μα γιατί δεν γίνετε τώρα να επιστραφούν αρκετές εκατοντάδες δις ευρώ να γυρίσουν επιτέλους τα αρπαγμένα οι απατεώνες και συμφωνείς σε περικοπές ;
    Κάτι δεν πάει καλά Φ. Κουβέλι . –
    Υ.Γ. Μόνον 20 δις είναι οι καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία. Ρε δεν γαμιέστε καθάρματα που μας έχετε για κορόιδα που σας ανεχόμαστε. Σίγουρα θα βάζετε όριο για το 2009 και μετά ότι κατατέθηκε. Ρε καθάρματα το μεγάλο πάρτι με τις αρπαχτές είναι από το 1980 και μετά, με τα πακέτα Ντελορ και με τα θαλασσοδάνεια που πάρθηκαν.
    Μα δεν ντρέπεστε πρόστυχοι πολιτικάντηδες που λεηλατήσατε τον τόπο και βρήκατε την λύση τώρα για να γεμίσουν τα ταμεία. ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ντροπή σας καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ντροπή να βγαίνει ο χαμένος των πρόσφατων εκλογών και να υποννοεί
    πως αυτός και όχι η κυβέρνηση εκπροσωπεί την κοινωνία...

    Λες και τους ψήφισαν εξωγήινοι...

    Αλλά τι περιμένει κανείς από "κομμουνιστές" ;

    Για αυτούς "κοινωνία" είναι μόνο όποιος ανήκει στην κλίκα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Στρατιώτης για ενάμιση μήνα (!)
    το alter ego του cool Αλέξη!

    ALTER EGO του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και χρόνια ο (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του) Νίκος Παππάς.

    Όμως το τελευταίο διάστημα -και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου -είχε χαθεί από το προσκήνιο.
    Ο λόγος δεν ήταν άλλος από... το ότι πήγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.

    //////////////////////////////////
    Όχι όμως σαν χιλιάδες άλλους νέους.

    Αν και 37 ετών, έμεινε μέχρι τώρα εκτός Στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (!), ιδιότητα που, με βάση τον νόμο, του δίνει το δικαίωμα για μειωμένη εξάμηνη θητεία. Είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

    Ο κ. Παππάς παρουσιάστηκε λοιπόν στον Στρατό Ξηράς στην Τρίπολη στις 16 Ιουλίου (όπου, κατά πληροφορίες μας, πάντως, τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε στο διάβασμα) και στη συνέχεια έκανε χρήση άλλης μιας προνομιακής διευκόλυνσης που του παρέχει ο νόμος.

    Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους, αφού προηγουμένως υπηρετήσουν τουλάχιστον 45 ημέρες.

    Ο πιο στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάστηκε, επομένως, να περιμένει πολύ ούτε να παραμείνει για καιρό ντυμένος στο χακί. Μόλις συμπληρώθηκε ο ενάμισης μήνας, εξαγόρασε τους υπόλοιπους 4,5 και πήρε άρον άρον το απολυτήριο του.

    Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Παππάς, αμέσως μετά την απόλυση του από τον Στρατό, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

    Επίσης πήγε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου έτυχε να συζητείται, προχθές, στην «ώρα του πρωθυπουργού», ερώτηση του κόμματός του για την οικονομία...

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.....Κ Ο Ρ Ο Ϊ Δ Α χεχεχεχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση