GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντύθηκαν ροζ και θησαύρισαν

Στη Lego τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 35% το α’ εξάμηνο του 2012 σε σύγκριση με την ίδια περ...

Στη Lego τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 35% το α’ εξάμηνο του 2012 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, αγγίζοντας τα 268,8 εκατ. ευρώ.
Οι δε πωλήσεις, όπως αναφέρουν τα Νέα, αυξήθηκαν κατά 24%. Κι όλα αυτά χάρη στη νέα σειρά Lego Friends που απευθύνεται σε κοριτσάκια.
Βέβαια, έχει προκαλέσει και πολλές αντιδράσεις για προώθηση σεξιστικών στερεοτύπων. Μόνο στις ΗΠΑ μαζεύτηκαν 50.000 υπογραφές που ζητούν από την εταιρεία να την αποσύρει.
Το αυτί της Lego πάντως δεν φαίνεται να ιδρώνει καθώς, παρότι η παγκόσμια αγορά παιχνιδιού έχει χτυπηθεί από την κρίση, το μερίδιό της σε αυτήν αυξήθηκε από 1% σε 8%. Αντιθέτως, θα προσλάβει και 1.000 εργαζομένους για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση