GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ...

«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ». Ο Γραμματέας της Κ.Ο. ...

«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ».
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Ολομέλεια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπογράμμισε τα εξής:
«Ότι κι αν κάνετε, όσα χρήματα κι αν δώσουμε στις τράπεζες, όλα θα τα «καταπιεί» η ύφεση. Ακολουθείτε λάθος οικονομική πολιτική. Εφαρμόζετε αντικοινωνικό νεοφιλελευθερισμό.
Σας ζητούμε να κάνετε το αυτονόητο: εφαρμόστε τον «Οικονομικό Πατριωτισμό» κάντε ότι κάνει η Γερμανία, ότι κάνει η Γαλλία, ότι κάνει η Ιταλία που αντιστέκεται και λέει αλήθειες, ότι κάνει η Ισπανία που πέτυχε ανκεφαλαιοποίηση τραπεζών χωρίς να το βάλει στο χρέος.
Οικονομικός Πατριωτισμός είναι να στηριχθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με όρους επανεπιστροφής στους πολίτες.
Οικονομικός Πατριωτισμός είναι να προτιμηθούν ελληνικές επιχειρήσεις σαν αγοραστές, για όσες αποκρατικοποιήσεις και αν γίνουν, ακόμη και με οριακή παράβαση των συνθηκών ανταγωνισμού.
Οικονομικός Πατριωτισμός είναι να έχουμε υπουργό οικονομικής διπλωματίας, να στηρίζεται το brand name της χώρας, να έχετε λομπίστες στο Καπιτώλιο.
Τίποτε από αυτά δεν έχετε. Οικονομικός Πατριωτισμός είναι να στηρίζετε τις καταθέσεις για να μη φύγουν και θέλουν και πάλι ανακεφαλαιοποίηση οι τράπεζες. Και κυρίως Οικονομικός Πατριωτισμός είναι να εκφράσετε ένα μεγάλο σχέδιο ελληνικής ανάπτυξης να το μάθουν όλοι οι πολίτες , τραπεζίτες, εταίροι , επιχειρηματίες και επενδυτές.
Αντ’ αυτού εφαρμόζετε αιφνιδιασμένοι ένα αφόρητο αντικοινωνικό νεοφιλελευθερισμό». 

4 σχόλια

  1. Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: ΑΕροψεκασμένη βουλευτίνα απέσπασε τον άντρα της στο γραφείο της.

    Σε βουλευτικό γραφείο έχει αποσπαστεί, εδώ και 40 περίπου ημέρες ο Ανδρέας Τσέκενης, υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ και σύζυγος της βουλευτή Κοζάνης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή!

    Η σχετική απόφαση, μάλιστα, που ελήφθη από το Δ.Σ. του ΟΣΕ, δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», με ημερομηνία δημοσίευσης στις 2 Αυγούστου 2012!

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το βουλευτικό γραφείο στο οποίο έχει αποσπαστεί ο σύζυγος της κυρίας Μακρή (ούτε εάν πρόκειται για το γραφείο της ίδιας [που μάλλον για αυτό πρόκειται]) , καθώς αυτό δεν αναγράφεται στη σχετική απόφαση.

    Πλέον, εγείρεται θέμα και για την ίδια τη βουλευτή, αλλά και για το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», το οποίο έχει ηθική και μόνο διάσταση, καθώς η εν λόγω απόφαση είναι σύννομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο θα πέφτουν τα ποσοστά θα βλέπουμε σκηνές ροκ στο μαγαζί Καμμένου. Ο ίδιος είναι ικανός να συνεργασθεί με τους πάντες αρκεί να είναι στο προσκήνιο.

    Ο Καρατζαφέρης δεν είναι τίποτε μπροστά του όμως τα ποσοστά του θα φαίνονται βουνό μπροστά σ' αυτά που θα μαζέψει το συνοθύλευμα του αρχηγού Πάνου.
    Ο ίδιος ο αρχηγός άραγε τί δουλειά θα κάνει μετά;

    Ο Καημένος ισχυρίζεται ότι θα επιδιώξει να βρεθεί κοινή συνισταμένη με όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία «εθνικής διακυβέρνησης», «ακόμη και χωρίς να γίνουν εκλογές»;

    Δηλαδή περνάει έστω από το μυαλό του μια εθνική διακυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και η αφεντομουτσουνάρα του;

    Τι πίνει και δε μας δίνει;
    Ή μάλλον, ΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

    Υ.Γ. Οι υπόλοιποι αεροψεκασμένοι έχουν πλάκα. Άρχισαν να βρίζουν. Χειρότεροι από τους Καρατζαφέρηδες στα τελεεταία τους.

    Quiz: Θα σβήσει κεράκι το καμμένο κόμμα ή θα του ανάψουν καντήλι πριν χρονίσει καν;

    Με τον αρχηγό του να περιφέρεται ως νέος Ζίγδης, φέροντας τον τίτλο, τη σφραγίδα και αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία του;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ,ΔΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ" ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΚΥΡΙΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση