GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηνικολάου σε Ντινόπουλο: «Ντροπή σου ολίγιστε»

Καυγάς… από τους λίγους σημειώθηκε στον αέρα του Real FM μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αργύρη Ντινόπουλου. Ο δημοφιλής...


Καυγάς… από τους λίγους σημειώθηκε στον αέρα του Real FM μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αργύρη Ντινόπουλου.
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος είχε ασκήσει έντονη κριτική στα σημερινά σχόλια πολιτικών προσώπων για την αποκάλυψη της Real News σχετικά με την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Μάλιστα, (προσ)κάλεσε ανοικτά όποιον θέλει να πάρει τηλέφωνο στο ραδιόφωνο και να το συζητήσουν στον αέρα. Ο Αργύρης Ντινόπουλος ανταποκρίθηκε και βγήκε στον αέρα του Real FM λίγη ώρα μετά.
Η συζήτηση ξεκίνησε από… μεσαίους τόνους με τον κ. Χατζηνικολάου να ασκεί κριτική στην τοποθέτηση του κ. Ντινόπουλου και συνεχίστηκε σε άγριο ρυθμό:
Ντινόπουλος: «Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι “ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης”, μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω;».
Χατζηνικολάου: «Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».
Ν: «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία…»
Χ: «Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν καταλάβα; Έχετε;»
Οι φωνές που ακούγονταν ήταν πλέον τόσο δυνατές που νόμιζε κανείς που θα σπάσουν τα μικρόφωνα!
Χ: «Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».
Ν: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο»
Χ: «Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας».
Ν: «Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει».
Ο άγριος καυγάς έληξε εκεί, ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να κάνει ένα ακόμη σχόλιο ελάχιστα μετά: «Ντροπή σου ολίγιστε» είπε απευθυνόμενος στον Αργύρη Ντινόπουλο και συμπλήρωσε με νόημα:
«Άλλος ένας είναι που με έχει πει επιχειρηματία δημοσιογράφο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

6 σχόλια

  1. ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΣ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΕΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΑ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ. ΠΟΥ; ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΕΛΑΣΑ ΠΡΩΊ-ΠΡΩΊ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΤ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΝ ΚΑΝΑΛΙΟΝ" ΑΔΑΗ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικολακης Χατζηνικολαου ο Μεγας! Τελικα εσενα περιμενουμε να ερθεις να σωσεις την Ελλαδα..
    .
    Δεν περασαν ουτε 3 χρονια εσυ που ξεφτιλισες τον Καραμανλη παρουσαζοντας off the record συνομιλια για το ποσο κουρασμενος ηταν.

    Μας εγραφες και τοτε οτι προτιμας εναν αεικινητο σαν το Γιωργακη που θα ανεβοκατεβαινει τα αεροπλανα για να μας σωσει απο καποιον που τρωει μπουγατσες.
    3 χρονια μετα η Ελλαδα εχει χρεοκοπησει και ο Γιωργακης παραδιδει μαθηματα σε αμερικανικα πανεπιστημια για το πως κατεφερε να ξεφτιλισει αλλα και να φτωχυνει εναν Λαο μεσα σε 2 χρονια.

    Ο τελικος σου στοχος Νικολακη τελικα ειναι να γυρισουμε στη δραχμη με αρχηγο τον Τσε Γκεβαρα Αλεξη.

    Ας μην τα ισοπεδωνουμε αλλο. Οποιοι πολιτικοι κλεψανε ας τιμωρηθουν. Αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τα διαλυσουμε ολα για πιστρεψουμε στη δραχμη.

    Τα μεγαλα συμφεροντα που υπηρετεις εχουν αρχισει να ενοχλουνται απο τις επικειμενες μεταρυθμισσεις και ανοιγματα των αγορων.

    Δεν τους αρεσε που το ΔΝΤ εβγαλε μια εκθεση και λεει οτι τα καυσιμα στην Ελλαδα τα λυμαινονται 2 οικογενειες και τα κερδη τους ειναι διπλασια απο αυτα που θα επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του τα έχωσε ο Ντινόπουλος κι ο Χατζηνικολάου του έκλεισε το τηλέφωνο!!
    Έτσι είναι ο Νικολάκης... όποιος δεν γλύφει τρώει πόρτα

    Χαμός πριν λίγο στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Σε τηλεφωνική συνομιλία, ο Ντινόπουλος δεν έδειξε διατεθειμένος να δεχθεί τις καταγγελίες Χατζηνικολάου για δήθεν μίζες που πήραν οι 3 πρώην υπουργοί της ΝΔ έτσι κουβέντα στην κουβέντα ο Χατζηνικολάου έδειξε τα νεύρα που δείχνει όποιος δεν έχει άλλα επιχειρήματα και έκλεισε το τηλέφωνο του Ντινόπουλου.


    Αιτία της έντασης ήταν η παραπληροφόρηση του Χατζηνικολάου ότι τα ονόματα ήταν γνωστά εδώ και δύο χρόνια, από το 2010 και κανένας δεν έλεγε τίποτα, λες και το σημαντικό είναι αυτό και όχι αν οι καταγγελίες έχουν βάση!

    Το σημαντικό δηλ. είναι να δώσουμε ονόματα στο λαό κι ας μην υπάρχουν αποδείξεις παρανομίας... έτσι πιστεύει και έτσι πράττει ο Νικολάκης για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά.

    Φυσικά ο Ντινόπουλος δεν έκανε τον μαλά@@ όπως θα προτιμούσε ο Νικολάκης και του είπε την αλήθεια: Ο Λιβανός στην πρώτη του κατάθεση τον Μάιο του 2010 δεν ανέφερε κανένα όνομα.
    Τα τρία ονόματα τα ανέφερε σε συμπληρωματική του κατάθεση το Δεκέμβριο του 2011...

    Εκεί ο Χατζηνικολάου έγινε τούρκος και του έκλεισε το τηλέφωνο, γιατί του χάλαγε τη σούπα ότι "2 χρόνια ήταν γνωστές οι καταγγελίες και τα ονόματα και τα έκρυβαν από το λαό"....
    ...μέχρι που ήρθε ο τρισμέγιστος και τα έδωσε βορά μερικές μέρες πριν ψηφιστούν τα νέα μέτρα...


    Χειροτερος απο τον Χατζηβλακα δεν υπαρχει .
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν τον ξεσκιζουν καθε φορα που θα μιλανε μαζι του .
    Ας ειναι ο Ντινοπουλος ο πρωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΕΤΣΙ;
    ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΣΑΠΙΟΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΑΤΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση