GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Ανήλικοι έκλεψαν και έκαψαν αυτοκίνητο Αλβανού

Τρεις ανήλικοι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση κλοπής και εμπρησμού ενός αυτοκινήτου, το οποίο ανήκει σε έναν 37χρονο Αλβανό. Τ...


Τρεις ανήλικοι βρίσκονται πίσω από την υπόθεση κλοπής και εμπρησμού ενός αυτοκινήτου, το οποίο ανήκει σε έναν 37χρονο Αλβανό.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη. Τα τρία άτομα, ηλικίας 14, 16 και 17 ετών έκλεψαν το όχημα του αλλοδαπού και αφού μετέβησαν σε αγροτική περιοχή το έκαψαν, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι δύο από τους δράστες (ο 17χρονος και 14χρονος), είχαν αφαιρέσει, την 22/24-9-2012, επίσης από την πόλη της Ξάνθης, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Όπως αναφέρει το thrakitoday.gr, οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

2 σχόλια

  1. Όποιος ασχολείται με το γελοιότατο αυτό ΝΟΥΜΕΡΟ, ονόματι Άδωνις Γεωργιάδης, είναι γελοιοδέστερος αυτού και "Ο Γελοίος!" - πέραν πάσας ΜΑΚΑΚΙΑΣ!!!

    Ο τύπος αυτός, ως "προάγγελος" του φασισμού που "μας σερβιρίστηκε" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (βλέπε Νεο-φιλελεύθερο Καπιταλισμό) πρώτα ώς ΛΑ.Ο.Σ. (μια πιο λάϊτ εκδοχή του Φασισμού) για να... τον "καταπιούμε" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ, τώρα μας έφεραν τον "αληθινό" (λες και ο Άδωνις, με τον τσεκουροβγάλτη ΕΠΕΝ-ίτη Βορίδη, ήσαν δημοκράτες!! ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...) φασισμό- την Χ.Α.

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ... ΕΝΝΟΩ!!!!!!)

    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΗ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ: ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ,

    ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΕΙΔΗ!!!

    Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***********

    ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ....

    Ε..ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΠΟΝΑ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση