GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδοχείο για… υποβρύχιες διανυκτερεύσεις

Το ξενοδοχείο αυτό είναι ιδανικό για εκείνους τους τουρίστες που έχουν κουραστεί να διαμένουν σε ξενοδοχεία με θέα τη θάλασσα ή το ιστ...

Το ξενοδοχείο αυτό είναι ιδανικό για εκείνους τους τουρίστες που έχουν κουραστεί να διαμένουν σε ξενοδοχεία με θέα τη θάλασσα ή το ιστορικό κέντρο γνωστών πόλεων! Σε αυτό το ξενοδοχείο θα απευθυνθούν οι λάτρεις της περιπέτειας και… του νερού!
Κι αυτό γιατί το δωμάτιο στο οποίο θα διανυκτερεύσουν βρίσκεται τρία μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού στο μέσον της λίμνης Malaren στη Σουηδία.



Το υποβρύχιο δωμάτιο έχει παράθυρα με θέα τον (όχι και τόσο καθαρό) βυθό της λίμνης! Ωστόσο, είναι θα σίγουρα μια διαφορετική εμπειρία για όσους το τολμήσουν!
Το Utter Inn άνοιξε το 2000 ο καλλιτέχνης Mikael Genburg. Η ιδέα για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο του ήρθε όπως λέει ο ίδιος «εντελώς ξαφνικά» και είχε την περιέργεια να δει αν θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τουριστών και όχι μόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση