GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιαδιάρης

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης από την Διακομματική Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών, ακολουθεί η σχετική ανακοίν...

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης από την Διακομματική Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών, ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που λάβαμε από τη Χρυσή Αυγή:

Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).
Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΥΠ.ΟΙΚ. πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ. Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.
Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ’ την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους.
Για λόγους ηθικής τάξεως πάντως, ο Κασιδιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την εν λόγω επιτροπή με έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο οικονομικών, το οποίο και δημοσιοποιούμε.

8 σχόλια

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία Κασιδιάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ.

    ΟΧΙ...
    απο τους άλλους πατριώτες του κώλου
    π¨χ¨ Καμένους και Σύριζα

    και τους άλλους της Κυβέρνησης
    πέεεραααααα βέχει..αλλουυυυύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poystitses apo antres pou foroun foustitses.

    mono xylo stous xrysavgites
    min tous gamate tha kolisete kamia arostia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί; Εκτός από το εν λόγω κύριο, δεν υπήρχαν άλλα άτομα που να μην είναι συγγενής κανενός κερατά πολιτικού για να δουλέψει έστω και αμισθί;;;;;;;;;;;;; Εξουσιολάγνοι όλοι οι κομματικοί έχετε μαγαρίσει όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Επιμένει ο Κασιδιάρης ότι ο αδερφός του που διόρισε, δεν πληρώνεται;

    Γιατί τα χαρτιά άλλα λένε...
    Λιγή τσίπα ρεεεεε!

    Ακόμα δεν είδατε το μέλι και πέσατε μέσα..

    Την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, απ' ότι φαίνεται τα μέλη της επιτροπής, στην οποία διορίστηκε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, λαμβάνουν αποζημίωση για τις συνεδριάσεις στις οποίες μετέχουν.

    Κι όλα αυτά παρότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της είδησης απαντούσε ότι ο "διορισμένος" στην επιτροπή δεν παίρνει ούτε μισό ευρώ....

    Ωστόσο, έγγραφο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" στις 31 Ιουλίου, καθορίζει μηνιαία αποζημίωση για τον πρόεδρο, τα μέλη και τον γραμματέα της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών.

    Έτσι, για τον πρόεδρο η αποζημίωση καθορίζεται στα 200 ευρώ, ενώ για κάθε μέλος στα 150 ευρώ.
    "Οι ανωτέρω αποζημιώσεις καταβάλλονται με την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις τον μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα", σημειώνεται στην απόφαση.


    Οι ...κοπριες της Χ.Α... μυρίζουν καλύτερα όμως

    είναι απο Βοοειδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που πηγανε το "εμεις δεν διοριζουμε δικους μας" και το "οχι στην οικογενειοκρατια";

    Αυτα τα 150 ευρω για 4 συνεδριασεις,παροτι ασημαντο ποσο,ουτε αυτα τα αφησανε να βγουν εκτος της φαμιλιας σε κανα ανεργο.ΟΧΙ.Επρεπε να πανε στη φαμιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιώστε με τη φτέρνα αυτά τα γλοιώδη σερπετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση