GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρόζο: Δε φταίει το ευρώ για την κρίση

Δε φταίει το ευρώ για την κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, στη δευτερολογία του κατά την παρουσίαση των πρ...

Δε φταίει το ευρώ για την κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, στη δευτερολογία του κατά την παρουσίαση των προτάσεων της Επιτροπής για την τραπεζική ένωση.
Σε υψηλούς τόνους, ο κορυφαίος ευρωπαίος αξιωματούχους κούνησε το δάχτυλο και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις αγορές για την κρίση χρέους, ενώ υπογράμμισε ότι και τα κράτη δεν έκαναν τίποτα για να τους ελέγξουν.
Ο Μπαρόζο υπογράμμισε μάλιστα ότι «όλοι αυτοί δεν έμαθαν τίποτα από την κρίση» και αναφέρθηκε στα σκάνδαλα χειραγώγησης των επιτοκίων στη Βρετανία.
«Η ΕΕ δε δημιούργησε πρόβλημα στις χώρες. Οι χώρες δημιούργησαν πρόβλημα στην ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «έχουμε καλές προθέσεις, αλλά δεν έχουμε αποτελέσματα».

1 σχόλιο

  1. Για την Ελλάδα φταίει Μπαρόζο για σένα μπορεί να μήν φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση