GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτη ανοδική συνεδρίαση στο ΧΑ

Με άνοδο, για έκτη συνεχή συνεδρίαση, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, παρά την αρχική ενδοσυνεδριακή διόρθωση, κλείνοντας στα υψηλότε...

Με άνοδο, για έκτη συνεχή συνεδρίαση, έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, παρά την αρχική ενδοσυνεδριακή διόρθωση, κλείνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 28ης Μαρτίου 2012.
Η αγορά παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα δυνατή καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον κατόρθωσε όχι μόνο να απορροφήσει την αρχική προσφορά που εκδηλώθηκε για καταγραφή μέρους των μεγάλων κερδών που σημειώθηκαν στις πέντε προηγούμενες συνεδριάσεις (κέρδη +13,3%), αλλά οδήγησε την αγορά σε νέα άνοδο.
O Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 731,51 μονάδες σημειώνοντας άνοδο +0,75%. Ενδοσυνεδριακά υποχώρησε έως και τις 711,06 μονάδες, όταν σημείωνε απώλειες έως και -2,06%, απώλειες που καλύφθηκαν στη συνέχεια και η αγορά έκλεισε σε υψηλότερα επίπεδα.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,039 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση