GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλείται η Ελευθεροτυπία;

Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις σχετικά με την πώληση της "Ελευθεροτυπίας" σε καινούργιο ιδιοκτήτη. Όπως...

Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις σχετικά με την πώληση της "Ελευθεροτυπίας" σε καινούργιο ιδιοκτήτη. Όπως...αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ναυτεμπορική", η Μάνια Τεγοπούλου έχει ήδη έρθει σε επαφή με γνωστό εκδότη περιοδικών που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον τίτλο.
Ο εν λόγω εκδότης μάλιστα, φέρεται να έχει συμφωνήσει για την επανέκδοση της εφημερίδας και με μερίδα συντακτών του παλαιού φύλλου, και συγκεκριμένα με όσους εξακολουθούν να διατηρούν καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία.
Την ίδια ώρα περίπου 90 συντάκτες παλαιάς έκδοσης της εφημερίδας, ετοιμάζουν φύλλο με την επωνυμία "Εφημερίδα των Συντακτών". Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για την έκδοση του φύλλου αυτού έχει συσταθεί και συνεταιρισμός, ο οποίος κατέχει το 100% της νεοσυσταθείσας εταιρείας Ανεξάρτητα ΜΜΕ. Μέτοχοι είναι οι συντάκτες, οι οποίοι εισέφεραν με 1.000 ευρώ στο μ.κ. της εταιρείας και έχουν δεσμευθεί για διάστημα άμισθης εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος της "Ελευθεροτυπίας" είναι δεσμευμένος από το δικαστήριο με ασφαλιστικά μέτρα μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής των εργαζομένων κατά της εκδότριας εταιρείας, η οποία έχει προσδιοριστεί για το Νοέμβριο.

1 σχόλιο

  1. Ευχομαι τα πραγματα να πανε καλα,
    ωστε οι εργαζομενοι να συνεχισουν
    τις δουλειες τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση